کد خبر : 29181 / /
/

سهام عدالت | سود سهام عدالت | جاماندگان سهام عدالت

خبرهای مهم برای دارندگان سهام عدالت | زمان انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث | وراث سود سهام عدالت می گیرند؟

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت گفت: امسال سود سهام عدالت در دو نوبت پرداخت می‌شود که در نوبت اول ۳۰ هزار میلیارد تومان سود به زودی به حساب سهامداران واریز می‌شود.

خبرهای مهم برای دارندگان سهام عدالت | زمان انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث | وراث سود سهام عدالت می گیرند؟

سهام عدالت یارانه دولت برای افراد با دهک پایین  است. سهام عدالت هنور آزادسازی نشده و بسیاری از صاحبان آن فوت و وراث منتظر انتقال سهام عدالت متوفیان هستند  سهام عدالت امسال در طی دو مرحله واریز خواهد شد آخرین اخبار سهام عدالت را با هم در سایت خبر آزاد می خوانیم.

سهام عدالت

 اکبر حیدری در مورد سود عملکرد شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت اظهار کرد: سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت، بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان می‌شود که دولت (سازمان بورس و سازمان خصوصی سازی) امسال تصمیم گرفته است این سود در دو مرحله پرداخت شود.

وی افزود: در مرحله اول که قرار است تا پایان پاییز پرداخت شود، حدود ۵۰ درصد معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت به حساب ذی‌نفعان و دارندگان سهام واریز می‌شود.

به گفته سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، با پیگیری سازمان بورس و سازمان خصوصی‌سازی سود شرکت‌های سرمایه‌پذیر که متعلق به سهام عدالت است، وصول شده و در آخرین جلسه شورای عالی بورس مقرر شد نزدیک به نیمی از این مبلغ خارج از عرف و رویه معمول سال‌های قبل در پاییز پرداخت شود، در حالی که سال‌های گذشته سودها تجمیع شده و در اواخر سال پرداخت می‌شد و در برخی‌ از سال‌ها نیز بخشی از سود به سال بعد موکول می‌شد.

حیدری ادامه داد: در مرحله اول ۵۰ درصد از سود جمع‌آوری شده شرکت‌های سرمایه‌پذیر متعلق به سهامداران عدالت به میزان ۳۰ هزار میلیارد تومان پرداخت می‌شود.

حیدری گفت: سود ۳۰ هزار میلیارد تومان مرحله اول شرکت‌های سرمایه‌پذیر برای سهامداران عدالت تا پایان پاییز پرداخت می‌شود.

سهام عدالت

انتقال سهام عدالت متوفیان به صورت قهری به ورثه

وی در مورد سهام عدالت متوفیان نیز گفت: با همکاری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و قوه قضاییه قرار است سهام متوفیان به صورت قهری به ورثه منتقل شود که در آن صورت هم سهام و هم سودهای متعلقه نیز به نسبت سهم هر یک از وراث اختصاص می‌یابد. این فرایند با همکاری دفاتر خدمات قضایی الکترونیک و تأیید شورای عالی بورس به زودی انجام می‌شود.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت بیان کرد: برای انتقال سهام متوفیان نیاز به زیر ساخت نرم‌افزاری دارد که تهیه شده است و به زودی علمیات انتقالی قهری سهام متوفیان به همراه سودهای متعلقه انجام می‌شود.

وی افزود: علاوه بر سود عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکت‌های سرمایه‌پذیر، مقرر شده است که سود عملکرد سال‌های ۹۸ و ۹۹ شرکت‌های غیر بورسی حاضر در پرتفوی سهام عدالت هم تجمیع شده و به همراه سودهای مذکور پرداخت شود.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در مورد رقم سود شرکت‌های غیر بورسی عنوان کرد: این ارقام را سازمان خصوصی‌سازی باید اعلام کند./ شفقنا

سهام عدالت

تعاونی‌های سهام عدالت در کشور احیا می‌شود

مدیرکل تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از احیای تعاونی‌های سهام عدالت در کشور خبر داد و گفت: این تعاونی‌ها در سالیان گذشته به فراموشی سپرده شده بودند.

جعفر امیرآبادی امروز در دیدار با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور به رفع موانع تعاونی‌ها، اظهار داشت: رفع مشکلات تعاونی‌ها از اولویت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

وی با اشاره به فعال کردن تعاونی‌های پیشران در سطح کشور، بیان کرد: باید تلاش کرد با تعامل و هم‌افزایی مشکلات موجود را مرتفع ساخت. بخش عمده‌ای از تولیدات تعاونی‌ها در سطح کشور به صورت غیرمستقیم صادر می‌شود.

مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون‌، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه باید تلاش کرد ظرفیت صادرات تعاونی‌ها از غیرمستقیم به صادرات مستقیم تبدیل شود، گفت: تلاش شده با رایزنی با سفرای کشورها، ظرفیت صادرات تعاونی‌ها توسعه یابد.

امیرآبادی با بیان اینکه  در مسئله تعاون یک ضعف جدی در ماده 5 قانون توسعه تعاون وجود دارد، مطرح کرد: برای اصلاح ماده 5 قانون توسعه تعاون با کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی مذاکراتی انجام شده است و قرار است در صحن مجلس بررسی شود.

وی با اشاره به تدوین سند زیست‌بوم تعاون توسط یک مرکز نوآوری در استان در بخش‌های کشاورزی، دارویی و گردشگری، عنوان کرد: باید تلاش شود این سند زیست‌بوم تعاون با تلفیق با سند آمایش، اجرا شود.

مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون‌، کار و رفاه اجتماعی، همچنین از احیای تعاونی‌های سهام عدالت در کشور خبر داد و گفت: این تعاونی‌ها در سالیان گذشته به فراموشی سپرده شده بودند. باید مجامع این تعاونی‌ها به‌روز شوند./ تسنیم

تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان در مرحله پایانی قرار دارد

عضو شورای عالی بورس با بیان اینکه وراث باید درخواست خود را اعلام و برگه انحصار به وراثت را در اختیار داشته باشند، گفت: اقدامات مربوط به تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان به سرعت در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا دانش کاظمی به آخرین وضعیت تعیین تکلیف وراث سهام عدالت اشاره کرد و افزود: در آخرین جلسه شورای عالی بورس که در نخستین روزهای مهرماه برگزار شد، مصوبه تعیین تکلیف متوفیان سهام عدالت صادر شد.

وی به وجود موارد متعدد در زمینه تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان تاکید کرد و گفت: وراث باید درخواست خود را اعلام و برگه انحصار به وراثت را در اختیار داشته باشند.

دانش کاظمی به معضل موجود در زمینه سهام عدالت متوفیان تاکید کرد و ادامه داد: فرآیند سهام عدالت متوفیان از سال‌ها قبل بلاتکلیف مانده و مشکل اصلی این است که حتی شاید وراث هم فوت کرده باشند.

عضو شورای عالی بورس به دیگر مشکل حاکم در مسیر سهام عدالت متوفیان اشاره کرد و اظهار داشت: در ایران با ادیان و مذاهب مختلفی روبرو هستیم و این‌گونه نیست رفتار وراثتی کشور در خصوص مذهب شیعه با فرد مسیحی و زرتشتی یکسان باشد.

وی ادامه داد: اینکه چگونه بتوان سهام عدالت و سود این سهام را به دست وارث اصلی برسانیم، خود دارای یک فرآیند حقوقی است که باید آنها را طی کنیم.

دانش کاظمی افزود: از سوی دیگر طبق دستور رهبر معظم به قوه قضاییه، نباید هزینه ویژه‌ای برای امور سهام عدالت از سوی سهامداران پرداخت شود.

عضو شورای عالی بورس تاکید کرد: پس از تصمیمات اتخاذ شده از سوی شورای عالی بورس در نهایت مصوب شد تا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی امکانی را فراهم کند که سهامداران بتوانند از طریق برگه انحصار وراثت، فرمی را به صورت رایگان از طریق سامانه‌ای که به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی متصل است، پر کنند.

وی اعلام کرد که با توجه به چنین اقدامی، وراث متوفیان سهام عدالت و نیز سهامی که باید به آنها اختصاص یابد؛ مشخص است.

دانش کاظمی اظهار داشت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باید به گونه‌ای این امر را پیاده‌سازی کنند که شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بتواند آن را بررسی و اقدامات لازم را انجام دهد.

این عضو شورای عالی بورس ادامه داد: از سود سهام سال‌های گذشته فرد متوفی که در شرکت سپرده‌گذاری  مرکزی قرار دارد، هزینه انتقال به مبلغ کمتر از 6�   هزار تومان کسر می‌شود و باقی منابع به همراه سهام و سودها به وراث منتقل خواهد شد.

وی گفت: این مصوبه در شورای عالی بورس تصویب و در اختیار قوه قضاییه و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی داده شد تا این فضا عملیاتی شود.

دانش کاظمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه این مصوبه از چه زمانی به مرحله اجرا می‌رسد، گفت: اقدامات مربوط به این طرح به سرعت در حال انجام است اما تعیین دقیق زمان اجرای آن اصلاً کار ساده‌ای نیست.

این عضو شورای عالی بورس تاکید کرد: وراث باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند و در آنجا تقاضای دریافت سهام داشته باشند، پس از آن شرکت سپرده‌گذاری به صورت خودکار سود و اصل سهام را در اختیار وراث قرار می‌دهد.

وی اظهار داشت: این موضوع باید قابل توجه باشد که تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان، نیازمند انحصار وراثت از طریق قوه قضاییه است زیرا نوع احکام مذهبی نسبت به سهام و مایملک باید متفاوت باشد./ تسنیم

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.