کد خبر : 46878 / /
/

فوری؛ متقاضیان خرید خودرو خارجی بخوانند | شرایط جدید خرید خودرو از سامانه یکپارچه اعلام شد

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو از شرایط خرید خودروهای وارداتی برای متقاضیان جدید خبر داد.

فوری؛ متقاضیان خرید خودرو خارجی بخوانند | شرایط جدید خرید خودرو از سامانه یکپارچه اعلام شد

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو از شرایط خرید خودروهای وارداتی برای متقاضیان جدید خبر داد.

مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه گفت: برای تمام مشتریان سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام اولیه انجام داده اند پیامک انتخاب خودرو ارسال شده است.

او گفت: در این بین بخشی از مشتریان خرید خودرو را تکمیل کرده اند و برخی دیگر منتظر خودروهای دیگری هستند.

تقدسی گفت: با این وجود ظرفیت خالی برای تعدادی از خودروهای وارداتی وجود دارد و برنامه داریم تا پایان آذرماه شرایط خرید خودروهای وارداتی مازاد را برای متقاضیان جدید فراهم کنیم.

او گفت: دیگر نیازی به بلوکه کردن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان نیست و مشتریان می‌توانند بدون پرداخت وجه اولیه نسبت به خرید خودروهای خارجی اقدام کنند.

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو گفت: باید به این نکته توجه داشت که اولویت با مشتریان اولیه سامانه همچنان برقرار است و صرفاً خودروهای مازاد در سامانه به مشتریان جدید تخصیص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

copied
بازدید از صفحه اول / /
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.