کد خبر : 47904 / /
/

سهام عدالت | سود سهام عدالت جدید | سهام عدالت وراث

وراث صاحبان سهام عدالت بخوانند | خبر مهم سازمان بورس درباره انتقال سهام عدالت متوفیان

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت درباره انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث گفت: وراث به هیچ عنوان نباید منتظر پیامک های ارسالی از سوی این سازمان باشند.

وراث صاحبان سهام عدالت بخوانند | خبر مهم سازمان بورس درباره انتقال سهام عدالت متوفیان

سهام عدالت سهام شرکت های دولتی است که با تصمیم دولت در اختیار افراد کم توان جامعه قرار داده شده است. ثبت‌نام سهام عدالت در سال ۱۳۸۵ کلید خورد و این پروسه تا پایان سال ۱۳۹۴ به ایستگاه آخر رسید نیمی از جمعیت ایران دارای سهام عدالت هستند با آزاد سازی سهام عدالت مالکیت آن بر عهده افراد گذاشته تا سهام خود را بفروشند یا سهامداری کنند سهامداران سهام عدالت باید با ثبت نام در سامانه سجام نسبت به دریافت کد بورسی اقدام تا از مزایای سهامشان بهره مند شوند.

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت درباره انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث گفت: وراث به هیچ عنوان نباید منتظر پیامک های ارسالی از سوی این سازمان باشند.

جوان،مهدی حاجی‌وند افزود: برای موضوع انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث هیچ پیامکی به افراد ارسال نمی شود و افراد توجه داشته باشند که برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث نیاز به کلیک کردن روی هیچ لینک نخواهد بود.

وی بیان کرد: همچنین افراد نیازی ندارد شماره گیری و تماسی داشته باشند تنها کافی است مدارک مورد نیاز که پیش‌تر اعلام شده بود را آماده و به شعب منتخب بانک‌ها و کارگزاری‌ها مراجعه کنند.

حاجی وند اظهار کرد: تنها کافی است که یکی از وراث سجامی و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشد. باید بر این نکته تاکید کرد که وراثی که از طریق بازار سرمایه یعنی شعب کارگزاری‌ها و شعب بانک‌های منتخب اقدام به انحصار وراثت سهام عدالت کنند فرآیند برای آن‌ها رایگان خواهد بود.

او پیش از این هم گفته بود؛ بعد از بررسی و طی شدن مراحل در کوتاه مدت سهام عدالت متوفی میان وراث توزیع و تمام سود انباشته آن هم در انتهای سال با مرحله دوم واریز سود سهام عدالت برای افراد پرداخت خواهد شد./باشگاه خبرنگاران جوان

پرداخت سود سال‌های گذشته  وراث متوفیان سهام عدالت

طبق اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار، وراث متوفیان سهام عدالت در صورتی که مدارک خود را تا اوایل اسفند امسال در سامانه میراث به ثبت برسانند می توانند سود سال های گذشته را دریافت کنند.

از روز ۲۳ آذرماه مرحله اول از واریز سود سهام عدالت انجام شد و قرار است سود مرحله دوم تا پایان سال جاری پرداخت شود.

افرادی که سهام ۵۳۲ هزار تومانی دارند ۷۳۶ هزار تومان دریافت کردند. کسانی هم که سهام یک میلیون تومانی داشتند، یک میلیون و ۳۸۵ هزار تومان به حسابشان واریز شد.

درخصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث آنها روز ۱۵ آبان امسال و پس از ۱۸ سال دولت سامانه‌ای را با نام «میراث» راه اندازی کرد.

اشخاص دارای سجام بورس بعد از ورود به درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه به نشانی ddn.csdiran.ir می‌توانند از طریق گزینه «امور سهام عدالت متوفی» با ورود کد ملی و تاریخ تولد افراد متوفی اقدام به استعلام وضعیت سهام عدالت آنان کنند.

در صورتی که متوفی، سهامدار عدالت بود، وراث مطابق با جدول زمان‌بندی و تاریخ مطرح شده در درگاه یکپارچه ذی‌نفعان به یکی از شعب سراسر کشور کارگزاری‌های بورسی یا یکی از شعب سراسر کشور بانک‌های ملت، ملی، ‌پارسیان و تجارت مراجعه کنند تا کار ثبت پرونده و تقسیم دارایی متوفی بین وراث انجام شود.

اخیرا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، با انتشار اطلاعیه‌ای از افزایش زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث خبر داد.

بر این اساس سامانه میراث برای متوفیان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده تا فرایند انتقال سهام به وراث تسریع یابد.

بر اساس این اطلاعیه، تمامی فرایند ثبت نام در سامانه میراث در شعب شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.

بر اساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می‌تواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکت‌های کارگزاری و یا بانک‌های منتخب (بانک ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت، فرایند انتقال سهام را انجام دهد.

در این اطلاعیه آمده است، در صورتی که وراث متوفیان سهام عدالت تا اوایل اسفندماه امسال مدارک خود را در سامانه میراث ثبت کنند، می‌توانند تمام سود سنوات سال‌های گذشته را دریافت کنند./ایسنا

سهام عدالت

جاماندگان سهام عدالت بخوانند

باغستانی گفت: سهامداران سهام عدالتی که همچنان با مشکل شماره شبای معتبر روبرو هستند می‌توانند با ثبت نام و یا بروزرسانی اطلاعات خود در سامانه «سجام» در فرایند دریافت سود در دوره‌های بعدی قرار گیرند.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، احمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: با استقبال سهامداران، تعداد ثبت نام‌کنندگان در سامانه جامع اطلاعات مشتریان «سجام» از رقم ۴۵ میلیون سهامدار عبور کرده است. آمارها از افزایش دو برابری تعداد ثبت نام‌کنندگان در سامانه «سجام» در پاییز امسال نسبت به مدت مشابه فصل قبل از آن حکایت دارد. به طوری‌که بیش از ۴۰۰ هزار سهامدار در سومین فصل سال در این سامانه ثبت نام کردند.

وی با بیان اینکه زمان‌بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث نیز افزایش یافته است، گفت: سامانه «میراث» برای وراث متوفیان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده تا فرایند انتقال سهام به آن‌ها تسریع یابد.

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی تاکید کرد: تمامی فرایند ثبت نام در سامانه «میراث» در شعب شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.

سهام عدالت | بروز رسانی اطلاعات خود در سامانه «سجام»

وی درباره آخرین آمار واریز سود سهام عدالت گفت: بیش از یک میلیون سهامدار سهام عدالت همچنان با مشکل شماره شبای معتبر روبرو هستند که این افراد می‌توانند با ثبت نام و یا بروز رسانی اطلاعات خود در سامانه «سجام» در فرایند دریافت سود در دوره‌های بعدی قرار گیرند.

وی در خصوص زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت افزود: سازمان بورس و شرکت سپرده گذاری مرکزی مکاتبات و مذاکرات لازم را برای دریافت کل سود از شرکت‌های سرمایه پذیر انجام خواهد داد تا بتوانیم تا پایان سال باقیمانده سود این گروه از سهامداران را نیز دریافت و به حساب آن‌ها واریز کنیم.

بر اساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می‌تواند با مراجعه به ۶۰۰۰ شعبه دفاتر شرکت‌های کارگزاری یا بانک‌های منتخب (بانک ملی، ملت، پارسیان و تجارت) فرایند انتقال سهام را انجام دهد.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.