کد خبر : 36491 / /
/

قیمت پراید | قیمت پراید در بازار

تغییرات شوکه کننده قیمت پراید در تعطیلات نوروز | قیمت پراید و خودروهای پرطرفدار داخلی امروز 8 فروردین

نوسان قیمت خودرو در تعطیلات نیز ادامه داشت. به طوری که پژو 207 طی تعطیلات نوروزی 12 میلیون تومان گران شد و به 637 میلیون تومان رسید.

تغییرات شوکه کننده قیمت پراید در تعطیلات نوروز | قیمت پراید و خودروهای پرطرفدار داخلی امروز 8 فروردین

قیمت پراید | قیمت پراید روز سه شنبه، 8 فروردین 1402با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.قیمت پراید 111 سال گذشته نوسان قیمتی زیادی را تجربه کرد، امروز در نرخ 350 میلیون تومان عرضه شد.تغییرات قیمت پراید در بازار همراه با نوسانات دلار است. لیست کامل قیمت پراید امروز را در خبرآزاد ببیند.

نوسان قیمت خودرو در تعطیلات نیز ادامه داشت. به طوری که پژو 207 طی تعطیلات نوروزی 12 میلیون تومان گران شد و به 637 میلیون تومان رسید.

قیمت خودرو روز سه‌شنبه، هشتم فروردین1402، با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت کارنامه با تغییراتی همراه شد.

قیمت خودرو در روزهای پایانی سال روندی نوسانی را طی کرد. کارشناسان و فعالان بازار پیش‌بینی می‌کردند با توجه به تعطیلی‌های نوروزی، بازار تا نیمه فروردین‌ماه در رکود به سر ببرد و همچنین قیمت‌ها در بازار آزاد نوسان چندانی را طی نکنند. اما حال که کمتر از یک هفته از آغاز به‌کار بازار گذشته است، آمار نشان می‌دهد که بدون توجه به عوامل تعیین‌کننده در بازار، تنها دلار است که نوسانات نرخ خودرو را کنترل می‌کند.

در سایت‌های خرید و فروش، قیمت خودرو در لحظه نگارش این گزارش به این شرح ثبت شده است:

66

قیمت پراید 8 فروردین

پراید 111 سال گذشته نوسان قیمتی زیادی را تجربه کرد، امروز در نرخ 350 میلیون تومان عرضه شد.

پژو ۲۰۷i امروز با نرخ 649 میلیون تومان عرضه شد. این درحالی است که این خودرو در 28 اسفند سال 1401 در قیمت 637 میلیون تومان خرید و فروش می‌شد.

در این میان، دنا پلاس هم با نرخ 815 میلیون تومان عرضه شد.

پژو پارس سال، مدل ۱۴۰۰ که سال گذشته جهش قیمتی چشمگیری را تجربه کرد، امروز در بازار خودرو 9 میلیون تومان گران شد و به قیمت 497 میلیون تومان  رسید.

پژو ۲۰۶ تیپ ۵ که یکی از پرطرفدارهای بازار خودروهای داخلی است، امروز نرخ 545 میلیون تومان را در کارنامه خود ثبت کرد.

اما خودروهای خارجی و مونتاژی بازار خودرو امروز چه قیمتی را در کارنامه خود ثبت کردند؟

قیمت لاماری که یکی از خودروهای تازه‌وارد بازار کشور است، امروز با نرخ دو میلیارد و 100 میلیون تومان عرضه شد.

دیگنیتی اما امروز وارد کانال دو میلیارد و 75 میلیون تومان شد.

کیا اپتیما هیبریدی مدل ۱۳۹۷ هم امروز به پنج میلیارد و 400 میلیون تومان رسید.

ام وی ام X22 pro نیز امروز، سه‌شنبه، در قیمت یک میلیارد و 70 میلیون تومان عرضه شد.

36

قیمت پراید در روزهای آینده

سعید مدنی، رئیس اسبق سایپا و کارشناس صنعت خودرو، در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: عاملی که باعث افزایش قیمت‌ها در بازار خودروی کشور می‌شود، صعودی‌بودن نرخ دلار است که می‌تواند ریشه روانی یا سیاسی داشته باشد. البته دولت گاهی برای تامین بودجه خود به افزایش ناگهانی دلار دست می‌زند و این اقدام بر تمام بازارها تاثیر می‌گذارد. برای مثال، قیمت یک خودروی خارجی طی یک ماه دو برابر شد، صرفاً به دلیل شعاری که دولت برای واردات خودرو به کشور سر داد و همچنان هم خبری از ورود این خودروها نیست.

مدنی اشاره کرد: نمی‌توان گفت که سال 1402 بازار چه روندی را طی می‌کند. روشی که دولت برای اداره بنگاه‌های بزرگ کشور انتخاب کرده است، صحیح نیست. اما می‌توان گفت که اگر دولت به همین سیاست‌های فعلی خود ادامه دهد، بازار خودرو در سال 1402 نیز افزایش قیمت را تجربه خواهد کرد./تجارت‌نیوز

ایسنا نوشت:باوجود اینکه کمیسیون تلفیق با واردات انواع خودروهای سبک و سنگین با عمر حداکثر پنج سال موافقت کرده و این موضوع مصوب شده بود تا در کنار واردات خودروهای نو به تنظیم‌گری بازار کمک کند، حال اما عبارت خودروهای سواری حذف و منتفی اعلام شده است.

جلسه ۱۰ بهمن ماه سال ۱۴۰۱ کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تنها یک مصوبه داشت و آن در رابطه با واردات خودروهای کارکرده با عمر پنج تا هشت سال، با این دید بود که اینگونه خودروها علاوه براینکه ارزان‌تر هستند، خدمات پس از فروش هم دارند. ضمن اینکه یکباره وارد می‌شوند و تحولی در بازار به وجود خواهند آورد.

به دنبال این موضوع، یکی از اعضای کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ در مجلس نیز از تلاش برای گنجاندن واردات خودروهای کارکرده خارجی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ خبر داد و تاکید کرد که این اقدام می‌تواند به بخش قابل توجهی از تقاضاهای انباشته در بازار خودرو پاسخ داده و تعادل را به این بازار بازگرداند. در کمیسیون تلفیق و به اتفاق ریاست کمیسیون صنایع و همراهی دیگر نمایندگان، به صورت جدی پیگیر واردات خودروهای کارکرده (دست دوم) هستیم و موافقت‌های اولیه در سطح دولت هم انجام پذیرفته است.

چند روز بعد، در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۱، اعضای کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۲ با واردات خودروهای کارکرده زیر پنج سال در سال ۱۴۰۲ موافقت کردند و بدین ترتیب اجازه واردات انواع خودروهای دست دوم سواری، کشنده، کامیون، ون، اتوبوس و مینی‌بوس تا پنج سال کارکرد به دولت داده شد.

در این رابطه، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز تاکید کرد که تصویب واردات خودروهای کارکرده زیر پنج سال از این جهت است که هم خودروهای بیشتری وارد کشور کرد و همچنین تا حدودی کسری عرضه خودروها جبران شود و بازار خودرو وضعیت ثابتی پیدا کند.

باتوجه به اینکه بایستی پس از اتمام بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق، مواد لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، به تصویب نمایندگان در صحن مجلس شورای اسلامی برسد؛ که در نهایت در ۱۳ اسفند ماه سال گذشته، این مجوز توسط مجلس به وزارت صمت داده شد؛ نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای به وزارت صمت این اجازه را دادند که خودروهای کارکرده با عمر کمتر از پنج سال وارد کشور شود.

براین اساس تاکید شد که با الحاق ‌یک بند به تبصره ۷ با هدف تنظیم عرضه و تقاضا و کاهش قیمت خودرو در کشور و به‌منظور تنظیم‌گری در بازار خودرو، واردات انواع خودروهای سبک و سنگین با عمر حداکثر پنج سال به کشور آزاد باشد.

اما در نهایت متن مصوبه مربوط به این بخش که در بند ص تبصره ۷ بودجه ذکر شده است تغییر یافته و عبارت خودروهای سواری از آن حذف شده است.

بنابراین براساس متن قانون بودجه سال ۱۴۰۲؛ دیگر پای سواری‌های کارکرده (دست دوم) در سال جاری به کشور باز نخواهد شد.

براین اساس می‌توان گفت، نگرانی فعالان و کارشناسان مخالف با واردات خودروهای دست دوم با حذف واردات سواری‌ها از مصوبه تاحدود بسیاری رفع خواهد شد.

فعالان صنعت خودرویی کشور ضمن اشاره به نکات منفی واردات خودروهای دست دوم معتقد بودند که این خودروها وضعیت استاندارد مشخصی ندارند و نگرانی از بابت کیفیت‌ و مشکلات زیست محیطی و... آن‌ها وجود دارد، جایز و منطقی نیست که بخواهیم سراغ خودروهای کارکرده‌ برویم.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.