کد خبر : 33400 / /
/

قیمت پراید | قیمت پراید در بازار

قیمت پراید امروز 5 بهمن 1401 ترمز برید | افزایش 15 میلیون تومانی این مدل خودرو طی یک روز |‌ جهش پرقدرت قیمت ها در بازار خودرو پراید، تیبا،شاهین و انواع پژو

قیمت خودرو در بازار همچنان نوساناتی را تجربه می‌کند. کارشناسان معتقدند که هیچ‌کدام از روش‌های عرضه خودرو قرار نیست به بهبود وضعیت بازار و قیمت‌ها کمک کند.

قیمت پراید امروز 5 بهمن 1401 ترمز برید | افزایش 15 میلیون تومانی این مدل خودرو طی یک روز |‌ جهش پرقدرت قیمت ها در بازار خودرو پراید، تیبا،شاهین و انواع پژو

قیمت پراید امروز چهارشنبه، 5 بهمن1401، با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.قیمت پراید۱۱۱که تولید آن مدت‌هاست متوقف شده، دیروز کانال‌شکنی کرد و وارد بازه 300 میلیون تومان شد. اما مجددا به کانال 200 میلیون تومان بازگشت. حال این خودرو امروز صبح با افزایش پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته در محدوده 295 میلیون تومان به فروش رسید. قیمت پراید131نیز امروز پنج میلیون تومان گران شد و اکنون در نرخ 283 میلیون تومان عرضه می‌شود.

اوایل سال جاری بود که قیمت پرایدرکورد جدید قیمتی را در کارنامه خود ثبت کرد.لیست کامل قیمت پراید امروز را در خبرآزاد ببیند.

قیمت خودرو در بازار همچنان نوساناتی را تجربه می‌کند. کارشناسان معتقدند که هیچ‌کدام از روش‌های عرضه خودرو قرار نیست به بهبود وضعیت بازار و قیمت‌ها کمک کند.

قیمت خودرو صفر داخلی روز چهارشنبه، 5 بهمن ۱۴۰۱، با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.

قیمت خودرو در سایت‌ها و مراکز خرید و فروش خودرو این روزها با نوسانات بسیار و بی‌ثباتی همراه شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت خودرو در روزهای گذشته روند نوسانی را در پیش گرفته است.

قیمت خودرو صفر داخلی در لحظه نگارش این گزارش در بازار ایران به شرح زیر است:

Untitled

قیمت پراید روز چهارشنبه، 5 بهمن ۱۴۰۱

اوایل سال جاری بود که پراید رکورد جدید قیمتی را در کارنامه خود ثبت کرد. اما حالا این خودرو در کمتر از یک سال 100 میلیون تومان گران شده است.

پراید 111 که تولید آن مدت‌هاست متوقف شده، دیروز کانال‌شکنی کرد و وارد بازه 300 میلیون تومان شد. اما مجددا به کانال 200 میلیون تومان بازگشت. حال این خودرو امروز صبح با افزایش پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته در محدوده 295 میلیون تومان به فروش رسید. پراید 131 نیز امروز پنج میلیون تومان گران شد و اکنون در نرخ 283 میلیون تومان عرضه می‌شود.

تارا اتوماتیک هم که در در این روزها با افزایش قیمت قابل‌توجهی همراه شده است، طی چند روز گذشته روند نوسانی به خود گرفت. این خودرو امروز با 13 میلیون تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته، در نرخ 783 میلیون تومان در بازار خرید و فروش شد.

پژو ۲۰۷ اتومات، امروز 15 میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و در محدوده 775 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

دنا معمولی هم امروز با پنج میلیون تومان افزایش قیمت همراه شد و به نرخ 605 میلیون تومان رسید.

پژو پارس اتوماتیک که در روزهای گذشته جهش قیمتی زیادی را تجربه کرد، امروز به نرخ 595 میلیون تومان در بازار خودرو کشور رسید.

در این میان، این پرسش مطرح می‌شود که خودروهای پرطرفدار ایرانی امروز با چه قیمتی معامله شدند؟

تیبا هاچ‌بک‌ پلاس که از خودروهای پرطرفدار این روزهاست، صبح امروز، چهارشنبه، در محدوده 313 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که در روزهای گذشته با کاهش قیمت مواجه شده بود، امروز به نرخ 464 میلیون تومان به فروش می‌رسد. تیپ ۵ این مدل پژو نیز پنج میلیون تومان گران شد و به نرخ 500 میلیون تومان رسید.

کوییک که جایگزین پراید شده و به قشر متوسط جامعه اختصاص یافته، در روزهای گذشته رکورد جدیدی را ثبت کرد و وارد کانال جدیدی شد. قیمت این خودرو به 309 میلیون تومان رسید.

در این میان، شاهین G که در ماه‌های گذشته به مرز 600 میلیون تومان نیز رسیده بود، امروز هفت میلیون تومان ارزان و در قیمت 507 میلیون تومان عرضه شد. به نظر می‌رسد عرضه شاهین در بورس کالا توانست قیمت بازار این خودرو را بشکند و عرضه و تقاضا را به نقطه تعادلی برساند. اما روند افزایشی دوباره بازگشته است.

قیمت پراید

پیش‌بینی نوسانات قیمت پراید در روزهای آینده

مرتضی مصطفوی، کارشناس صنعت خودرو، در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: سیاست‌های مختلفی که در رابطه با عرضه خودرو به بازار اجرا می‌شوند، از عرضه خودرو به بورس کالا تا قرعه‌کشی خودروسازان، هیچ‌کدام بر بازار و قیمت‌ها تاثیر نخواهند گذاشت. چراکه مشکل اصلی در صنعت و بازار خودرو کشور عرضه نیست. بلکه مشکل به تقاضا مربوط می‌شود.

او افزود: به دلیل وجود سرمایه‌های سرگردان، متقاضیان و دلالان به سمت بازار خودرو هجوم می‌آورند. به نظر می‌رسد وزارت صمت باید این جریان نقدینگی را کنترل کند تا بازار به تعادل برسد. در این صورت، قیمت خودرو با افت قابل توجهی مواجه خواهد شد./تجارت‌نیوز

اکو ایران نوشت: سود بازرگانی خودروهای وارداتی تعیین شد. تعیین تکلیف این متغیر اصلی سبب شد عرضه خودروهای وارداتی به رغم اظهارات مدیران صمت در ارتباط با زمان و مسیر عرضه هنوز نهایی نشده است.

مدیران صمت وعده داده بودند که محصولات برندهای جهانی خودروساز را هفته سوم دی سال جاری روی تابلوی بورس کالا عرضه کنند. حدود 10 روز از آن زمان می گذرد اما خبری از عرصه محصولات وارداتی در بورس کالا نشده است. به نظر می رسد دو مساله در این زمینه تاثیرگذار بوده است. اول چالش هایی که برای عرضه خودرو در بورس کالا ایجاد شده است. سازمان بازرسی کل کشور و برخی نمایندگان مجلس خواستار ورود شورای رقابت به پروسه عرضه محصولات دو خودروساز بزرگ کشور در بورس کالا شدند. آن طور که به نظر می رسد مخالفان این نحوی عرضه با واریز کل پول به حساب شرکت های خودروساز مخالف هستند. آنها خواستار ایجاد تغییراتی در مسیر درآمدهای حاصل از فروش خودرو در بورس کالا شدند.

شنیده ها حکایت از تعیین بازه 6 درصد تا 31 درصدی برای تعیین سود بازرگانی خودروهای وارداتی در دور جدید ورود خودرو شدند. البته سیاست گذار خودرویی اعلام کرده درصدهای اعلام شده به صورت علی الحساب بوده و بعد از عرضه خودرو در بورس کالا سود بازرگانی متعلقه محاسبه خواهد شد. وزارت صمت در این دور از واردات خودرو به دنبال عرضه محصولات ارزان قیمت یا به قول مدیران ارشد این وزارت خانه اقتصادی است. بازه در نظر گرفته شده برای این خودروها که زیر 10 هزار یورو قیمت می خورند 6 درصد تا 11 درصد است. البته همانند سابق بسته به حجم موتور درصد سود بازرگانی تعیین می شود. خودروهایی که تا 1200 سی سی حجم موتور دارند می توانند با سود بازرگانی 6 درصدی در بازار ایران حاضر شوند و چنانچه حجم موتور بالای 1200 سی سی باشد سود بازرگانی در نظر گرفته شده 11 درصد است.

اما خودروهایی که در بازه قیمتی 10 هزار تا 20 هزار یورویی قرار می گیرند بر اساس حجم موتور دارای دو نوع سود بازرگانی خواهند بود. آن دسته که حجم موتور آنها تا 1500 سی سی باشد باید 21 درصد را به عنوان سود بازرگانی پرداخت کنند. اما اگر حجم موتور بالای 1500 سی سی باشد سود بازرگانی آنها 31 درصد خواهد بود.

به نظر می رسد برنامه هایی برای تعیین سود بازرگانی واردات قطعات منفصله خودرو نیز پیش بینی شده است. آن طور که از شنیده ها بر می آید سود بازرگانی واردات قطعات منفصله برای ساخت داخل تا 20 درصدی 28 درصد تعیین شده و چنانچه ساخت داخل به بالای 20 درصد برسد سود بازرگانی در نظر گرفته شده 16 درصد خواهد بود.

چنانچه سودهای بازرگانی که برای واردات قطعات منفصله در نظر گرفته شده درست باشد باید بگوییم دولت قصد دارد در این دور از واردات خودرو از واردات خودروی کامل (CBU) بیش از واردات قطعات منفصله حمایت کند. این اقدام دولت به نوعی زنگ خطر را برای خودروسازان خصوصی به صدا در آورده است. بنابراین با توجه به نرخ ارز و سود بازرگانی می توان قیمت خودروهای وارداتی را با توجه به قیمت های جهانی آنها با درصد خطای کمتری محاسبه کرد.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.