کد خبر : 31862 / /
/

سهام|سهام عدالت| سهامداران

واریزی شبانه دولت بحساب دارندگان سهام عدالت | خبر مهم برای افرادی که سود دریافت نکردند!

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت : سود سهام عدالت بر اساس اطلاعات سامانه سجام برای سهامداران واریز می‌شود و دریافت هرگونه اطلاعات از افراد جهت واریز سود، یکی از شیوه‌های کلاهبرداری است.

واریزی شبانه دولت بحساب دارندگان سهام عدالت | خبر مهم برای افرادی که سود دریافت نکردند!

سود سهام عدالت با استفاده از سامانه ‎سجام به حساب ۴۴ میلیون مشمول واریز شد، جاماندگان از ثبت نام سهام عدالت و کسانی که سهام عدالت به آن‌ها به ارث رسیده است، در این نوبت سودی دریافت نمی‌کنند، صاحبان سهام عدالت با داشتن برگه سهام عدالت بدون ضامن می توانند از مزایای وام های بانکی استفاده کنند جدید ترین خبر ها را در خبر آزاد با ما دنبال کنید

​خبر مهم برای سهامداران

سهام عدالت

 

سه شنبه ۲۸ آذر بود که خبر واریز سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکت‌ها به شکل رسمی اعلام شد.

مجید عشقی رئیس سازمان بورس در خصوص واریز سود سهام عدالت گفت: براساس مصوبه شورای عالی بورس، سود سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت از چهارشنبه ۳۰ آذر به صورت متمرکز توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار، با توجه به سود تقسیم شده عملکرد سال مالی ۱۴۰۰ شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت، پرداخت می‌شود.

به گفته او، مجموع سود سبد سهام عدالت بالغ بر ۶۴ هزار میلیارد تومان است که نسبت به سال ۱۳۹۹ بیش از دو برابر شده است که از این مبلغ در مرحله اول، ۲۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به حساب سهامداران واریز خواهد شد.

سود سهام عدالتی که به سبب سبد سهام متفاوت افراد برای همگان به شکل یکسان واریز نشد.

محمد باغستانی مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی در زمینه میزان واریز سود سهام عدالت به حساب افراد مشمول به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سهامدارانی که پرتفوی سهام ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان دارند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار دارند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت می‌کنند.

به گفته آقای خاندوزی وزیر اقتصاد، واریز سود سهام عدالت تا روز شنبه ۴ دی ادامه داشت.

اما این سود برای برخی از مشمولان واریز نشد، برای پیگیری بیشتر به سراغ شرکت سپرده گذاری مرکزی رفتیم.

حسین قشمی مدیر پرداخت سود سپرده گذاری مرکزی در خصوص چرایی عدم واریز سود برای برخی مشمولان عنوان کرد: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی وجوه، سود سهام عدالت را از طریق شبکه بانکی به حساب سهامداران واریز می‌نماید و در صورت وجود هر گونه اشکال در حساب شبای افراد، مبلغ واریز شده برگشت خورده و تا زمانی که حساب مذکور اصلاح نشود هیچ‌گونه کنترلی بر روی واریز موفق آن در دست ما نیست.

قشمی در ادامه گفت: شماره شبای نامعتبر، حساب بانکی مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت از مهم‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود سود به حساب سهامداران سهام عدالت واریز نشود.

اما همیشه در زمان واریز سود سهام عدالت برخی سود جویان فرصت را غنیمت می‌شمارند تا به اصطلاح پولی به جیب بزنند!

پیامک های حاوی لینک برای دریافت سود سهام عدالت، کلاهبرداری است

سپرده گذاری مرکزی برای هشدار به سهامداران برای این که در دام این کلاهبردارن نیفتند اعلام کرد: سود سهام عدالت همیشه بر اساس اطلاعات سامانه سجام برای افراد واریز می‌شود و نیاز به مراجعه به هیچ سامانه و یا مکان خاصی نیست. هرگونه پیامک که حاوی لینکی مبنی بر دریافت سود سهام عدالت باشد کلاهبرداری است؛ بنابراین افراد هرگز اینگونه لینک‌ها را باز نکنند.

همچنین اعلام شد صاحبان سهام عدالت که تاکنون سود سهام عدالت سال‌های گذشته را دریافت نکرده‌اند، با مراجعه به نشانی‌های sejam.ir یا sahamedalat.ir نسبت به ثبت نام و احراز هویت در این سامانه اقدام کنند تا سود سهام عدالت خود را دریافت کنند. علاوه بر این شرکت سپرده گذاری مرکزی برای واریز سود سهام عدالت پیامکی ارسال نمی‌کند.

در خصوص کلاهبرداری‌هایی که احتمال رخ دادن آن در زمینه واریز سود سهام وجود دارد، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز روز گذشته اقدام به ارسال پیامک هشدار به افراد کرد.

در متن این پیام آمده بود: دریافت هرگونه اطلاعات از افراد جهت واریز سود سهام عدالت، یکی از شیوه‌های کلاهبرداری است. سود به صورت خودکار به حساب بانکی ثبت شده توسط افراد در سامانه سجام یا سامانه سهام عدالت واریز می‌شود.

بنابر این افراد باید در مقابل فرصت طلبان هوشیار بوده و آگانه اقدام کنند، اما افرادی که سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده‌اند از چه مسیرهایی می‌توانند پیگیر سود خود باشند؟

معاون عملیات سپرده‌گذاری مرکزی آقای پارسا گفت: سهامدارانی که تاکنون پیامک واریز سود خود را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به نشانی ddn.csdiran.ir، تارنمای سهام عدالت به نشانی www.sahamedalat.ir و یا تماس با مرکز تماس ۱۵۶۹ داخلی یک از وضعیت واریزی سود سهام عدالت خود مطلع شوند.

در کل افراد به این موضوع توجه داشته باشند که همواره برخی سودجویان برای کسب منفعت خود به بهانه‌های مختلفی مانند خبر واریز سود سهام عدالت در کمین هستند تا برای افراد ناآگاه تور پهن کنند.

سهامداران توجه داشته باشند که واریز سود تنها از طریق سامانه سجام خواهد بود و در صورت داشتن مشکل یا ابهام می‌توانند با مرکز پاسخگویی سپرده گذاری مرکزی تماس گیرند.

سهام عدالت

به گفته رئیس سازمان بورس، سود سهام عدالت از امروز چهارشنبه ۳۰ آذر ماه به صورت علی‌الحساب به حساب سهامداران واریز می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایبِنا، به گفته رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار سود سهام عدالت از امروز چهارشنبه ۳۰ آذر ماه به صورت علی‌الحساب به حساب سهامداران واریز می‌شود.

مجید عشقی با بیان اینکه سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، افزایش دو برابری داشته است، اظهار کرد: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از بامداد چهارشنبه ۳۰ آذرماه به حساب بیش از ۴۳ میلیون و ۷۴۰ هزار نفر از سهامدار عدالت سود علی‌الحساب پرداخت خواهد کرد. سال گذشته کل سود سهامداران سهام عدالت در ۲۱ اسفند پرداخت شد، اما امسال این سود در دو مرحله پراخت می‌شود.

سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز می‌شود؟

به گفته مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، سهامداران عدالت برای دریافت سود، حتما باید اطلاعات خود را در سامانه سجام تکمیل کرده باشند. تاکنون حدود ۴۴ میلیون نفر اطلاعات خود را تکمیل کرده و حدود ۱.۵ میلیون نفر از سهامداران عدالت اطلاعات خود را در سامانه سجام تکمیل نکرده‌اند، که امکان واریز سود برای این افراد وجود ندارد.

سهام عدالت

چرا سود سهام عدالت برخی افراد واریز نشده است؟

بر اساس اظهارات رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، واریز سود سهام عدالت از طریق ۱۹ بانک انجام می‌شود و این فرآیند حدود ۲۴ ساعت زمان می‌برد؛ بنابراین افرادی که در دوره‌های قبلی سود سهام عدالت خود را دریافت کرده‌اند اما سود امسال هنوز برای آن‌ها واریز نشده است نباید نگران باشند چرا که به گفته وزیر اقتصاد پرداخت سود سهام عدالت تا شنبه ادامه پیدا می‌کند و افرادی که این سود را دریافت نکرده‌اند، تا شنبه مبلغ به حسابشان واریز خواهد شد.

همچنین سید احسان خاندوزی امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: از روز گذشته پرداخت نیمی از سود سهام عدالت خانوار‌ها آغاز شد برای برخی خانوار‌ها به ازای هر نفر ۵۳۲ هزار تومان و برای برخی خانوار‌ها ۶۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر از سوی بانک‌های رفاه، سپه، دی، رسالت، سامان و برخی دیگر پرداخت‌شان تمام شد و تا روز شنبه این پرداخت‌ها ادامه پیدا می‌کند. نیمی دیگر از سود سهام عدالت تا پایان سال یا ابتدای سال ۱۴۰۲ پرداخت خواهد شد.

اما صاحبان سهام عدالتی که در سال‌های گذشته نیز سود سهام عدالت را دریافت نکرده‌اند کافیست تا با مراجعه به نشانی‌های sejam.ir و sahamedalat.ir نسبت به ثبت نام و احراز هویت اقدام کنند تا سود سهام عدالت سال‌های گذشته و امسال خود را دریافت کنند.

سهام عدالت چه کسانی واریز نمی‌شود؟

جاماندگان از ثبت نام سهام عدالت و کسانی که سهام عدالت به آن‌ها به ارث رسیده است، سودی دریافت نمی‌کنند و نباید منتظر دریافت سود باشند. بر اساس اخبار منتشر شده، دولت وعده داده است به ۳.۵ میلیون نفر از جاماندگان سهام عدالت، سهام اعطاء کند، وارثان متوفیانی که سهام عدالت داشته‌اند نیز جزو همین گروه هستند. بنابراین، این دو گروه باید تا پایان سال منتظر بمانند

سهام عدالت

 تکلیف سود سهام عدالت متوفیان چه می‌شود؟

در این گزارش به بررسی آخرین وضعیت سهام عدالت متوفیان خواهیم پرداخت.

به گزارش خبرنگارایبِنا، بعد از درگیری‌های زیاد ‎سود سهام عدالت از صبح روز چهارشنبه با استفاده از سامانه ‎سجام به حساب ۴۴ میلیون مشمول واریز شد، البته طبق گفته وزیر اقتصاد واریز سود تا امروز ادامه دارد. جاماندگان از ثبت نام سهام عدالت و کسانی که سهام عدالت به آن‌ها به ارث رسیده است، در این نوبت سودی دریافت نمی‌کنند، چون اگرچه دولت وعده داده به ۳.۵ میلیون نفر جامانده، سهام عدالت بدهد، اما روند پرداخت سهام عدالت به این گروه هنوز طی نشده و این افراد همچنان مشمول سهام عدالت نشده‌اند و باید منتظر باشند، براساس وعده‌ها این گروه تا پایان سال مشمول دریافت سهام می‌شوند. وراث متوفیان نیز جزو همین گروه هستند و باید تا پایان سال برای دریافت سود منتظر بمانند.

تعیین تکلیف سهام عدالت فوت شدگان نیازمند آمار دقیق است!

همچنین پیش تر مشاور رئیس سازمان بورس در رابطه با سهام عدالت متوفیان گفت: آرای صادر شده از میزان متوفیان به صورت الکترونیکی و سیستماتیک نیست، بلکه در شهرستان‌ها آمار‌ها به صورت کاغذی اعلام شده که حدود سه و نیم میلیون از دارندگان سهام عدالت فوت شدند. برای تعیین تکلیف سهام عدالت فوت شدگان باید هماهنگی بین شرکت سپرده گذاری و مرکز آمار قوه قضاییه انجام شود تا آرا به صورت سیستمی و الکترونیکی به شرکت سپرده گذاری مرکزی داده شود.

سود سهام عدالت برای چه افرادی واریز نشد؟

علاوه بر فوت‌شدگان این سود برای افراد دیگری نیز واریز نشد که این افراد احتمالا اطلاعات خود را در سامانه سجام تکمیل نکردند به همین منظور امکان واریز سود برای آن‌ها وجود نداشت، بنابراین این افراد برای تکمیل اطلاعات خود باید به سامانه sejam.ir مراجعه کنند.

پیش‌تر نیز مشاوررئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت اعلام کرده بود که، کسانی که شماره حساب آن‌ها دچار مشکل است باید در مدت باقی‌مانده نسبت به اصلاح شماره حساب خود در سامانه سجام اقدام کنند، سود سهام عدالت برای همه سهامداران چه در روش مدیریت مستقیم و یا مدیریت غیر مستقیم به صورت یکجا از طریق همان شماره حساب اعلام شده در سجام واریز می‌شود. کسانی که ایراد شماره حساب خود در سجام را رفع کنند، سود‌های ماقبل خود را هم دریافت می‌کنند.

کار توزیع سهام عدالت به جاماندگان از چه زمانی شروع می‌شود؟

در این میان تعدادی از افراد از دریافت سهام عدالت جاماندند که شامل تحت پوشش نهاد‌های حمایتی مثل کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی کل کشور و سه دهک درآمدی اول جامعه کارگران می‌شود.

طبق گفته راضیه ذوالنوریان مدیرکل دفتر امور سهام عدالت سازمان خصوصی سازی، تعداد جاماندگان سهام عدالت حدود ۳.۵ میلیون نفر است، احراز هویت افراد جامانده با کمک ثبت احوال کشور انجام می‌شود در این راستا از نظرهویتی برای تعدادی از افراد مشکلی وجود داشت که آن را به کمیته امداد و سازمان بهزیستی ارسال کردیم تا از نظر بانکِ اطلاعاتی مشکلی نداشته باشیم تا بعد از طی کردن این مراحل کار توزیع سهام را شروع کنیم.

مشاور رئیس سازمان بورس گفت: جاماندگان سهام عدالت نیز مانند افراد دارای سهام عدالت باید در ابتدای دوره ۱۰ ساله اقساطشان را سپری کنند و بعد از ۱۰ سال که به لحاظ شرایط روز آزادسازی انجام می‌دهند سهامشان در اختیار خود سهامداران قرار خواهد گرفت.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.