کد خبر : 31776 / /
/

حقوق کارمندان | حقوق کارمندان دولت | افزایش حقوق کارمندان

خبرخوش ۵ دی درباره افزایش حقوق برای این گروه از کارمندان | افزایش 40 درصدی حقوق کارمندان در سال جدید

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره جزییات افزایش حقوق و مستمری ایثارگران با تأکید بر اینکه تا مجلس قانون بودجه را تصویب نکند نمی‌توان در این زمینه قولی داد، گفت: آنچه دولت در لایحه بودجه پیش‌بینی کرده است، رشد ۲۰ درصدی دریافتی ایثارگران است. البته همه مؤلفه‌های حقوق این رقم نخواهد بود و بعضی بیشتر و برخی کمتر است.

خبرخوش ۵ دی درباره افزایش حقوق برای این گروه از کارمندان | افزایش 40 درصدی حقوق کارمندان در سال جدید

 سال آینده حقوق کارمندان به یک مدل افزایش نخواهد یافت. دولت مشغول بررسی مدلهای مختلف افزایش حقوق کارمندان در سال آینده است. حقوق کارمندان برای اولین بار امسال دوبار افزایش یافت.افزایش حق فرزند و عائله مندی هم باعث افزایش فوق العاده حقوق کارمندان شد.جدید ترین خبرها درباره افزایش حقوق کارمندان را در خبرآزاد با ما دنبال کنید

افزایش حقوق یکی از موضوعات پربحث در اواخر سال 1400 بود ولی نتیجه قطعی از آن به دست نرسید. افزایش حقوق کارمندان، کارگران، بازنشستگان و افزایش حقوق سربازان همه در دستور کار دولت قرار گرفت. در فروردین ماه سال جاری، کمیسیون های زیادی برای افزایش حقوق این قشرها صورت گرفت اما باز هم زمان قطعی از افزایش حقوق به دست نرسید.حتی در موردی نه تنها افزایش حقوق صورت نگرفت، بلکه معوقه بازنشستگان مجدد دیر پرداخت شد. خبرهای جدید از افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان را در ادامه بخوانید.

دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی افزود: در کل در صورت نهایی شدن قانون بین ۱۰ تا ۳۷ درصد حقوق والدین شهدا، مستمری، کمک معیشت، حقوق جانبازان، حق پرستاری و هزینه درمان ایثارگران افزایش می‌یابد که هرکدام بر اساس نیاز خواهد بود و این عناوین رشد متفاوتی خواهند داشت.

حقوق کارمندان

افزایش حقوق کارمندان

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که پس از پاسخ به تماس‌ها و مطالبات مردمی سامانه‌های ۶۱۳۳ و ۱۱۱ در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری سخن می‌گفت، اظهار کرد: تاکنون به درخواست‌ها و مطالبات حدود ۴۸۰۰ ایثارگر در سامانه هوشمند «دیدار» پاسخ گفته شده است.

وی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران یک سازمان تخصصی و دارای جامعه هدفی با نیازهای متنوع است و به طور طبیعی مسائلی که به ما ارجاع داده می‌شود ناشی از سوء عملکرد بخش‌های مختلف یا عدم توان در برآورده کردن نیازها و یا مربوط به سایر دستگاه‌هاست. بنیاد شهید و امور ایثارگران خانه ایثارگران است حتی اگر ایثارگران عزیز مشکلی با سایر دستگاه‌ها هم داشته باشند با بنیاد مطرح می‌کنند، نیازها و مسائلی که در این نشست مطرح شد بسیار متنوع بود که بخشی از آن مربوط به واحدهای زیرمجموعه و مؤسسات وابسته بنیاد بود.

معاون رئیس جمهور در توضیح بخش دیگری از مسائل مطرح شده در تماس‌های مردمی، گفت: بخشی از تماس‌ها ناظر بر مسائل کلی در رابطه با موضوعات مختلف ایثارگران از قبیل نیازمندی‌های درمانی و معیشتی خانواده ایثار و شهادت بود که برخی نیاز به بررسی داشت و برخی نیز خارج از قوانین و چارچوب‌های موجود است که تلاش شد با توضیح این قوانین اقناع شوند و برای این عزیزان روشن شد که درخواستشان در چارچوب قوانین نیست.

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد: در چند مورد از این تماس‌ها از زیرمجموعه بنیاد شکایاتی مطرح شد که به سیستم نظارتی و بازرسی دستور داده شد که به این موارد رسیدگی شود تا اگر مشخص شود که حقی از افراد ضایع شده با متخلفان برخورد و احقاق حق شود.

دکتر قاضی‌زاده در خصوص درخواست‌های مالی در این تماس‌ها، گفت: در این خصوص سه سطح مطرح است که سطح نیاز، سطح قانون و یک سطح هم توانایی مالی بنیاد برای اجرای قانون است، بنیاد در بخش‌هایی که وظایف قانونی است بر اساس بودجه‌ای که در اختیار دارد خدمات کامل ارائه می‌کند. در سال‌های گذشته برخی از خدمات متوقف مانده بود و حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان از سنوات گذشته مطالبات وجود دارد اما با کمک و حمایت دولت سیزدهم و مجلس مجموعه خدماتی مثل هدیه ازدواج و پرداخت معوقات شهریه دانشجویان که متوقف شده بود احیا شد و در حال ارائه است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با توجه به حجم زیادی از مطالبات انباشته با نظر مساعد دولت و مجلس از محل سهام دریافتی‌هایی انجام خواهد شد که درصدد پرداخت مطالبات قبل نیز هستیم. درخصوص سایر دستگاه‌ها بر اساس ماده ۷۴ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران گزارش کاملی از عملکرد آنها در آذرماه تهیه شده است که کدام یک از دستگاه‌ها قوانین حوزه ایثارگری را اجرا می‌کنند و این گزارش برای مقام معظم رهبری و دولت و مجلس ارسال شده است.

وی در ادامه با طرح این پرسش که آیا این چارچوب‌ها نیازمندی‌ها را پاسخگو هست یا خیر، تصریح کرد: قطعاً این اقدامات نمی‌تواند همه نیازها را پاسخگو باشد و اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیازهای مردم دو موضوع متفاوت است و در اینجا شکافی ایجاد شده و به طور طبیعی با توجه به وضعیت تورمی ممکن است انتظاراتی وجود داشته باشد که ما با احترام می‌گوییم این تقاضای شما درست است اما از سقف اختیارات قانونی ما برای انجام وظیفه خارج است.

دکتر قاضی‌زاده هاشمی در خصوص پاسخگویی به مطالبات مردمی در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گفت: بنیاد یک سامانه کاملاً هوشمند با عنوان «دیدار» در این خصوص طراحی کرده است که ایثارگران تقاضای دیدار با مسئولان بنیاد در سطوح مختلف را ثبت و دلایل و موضوع را نیز مطرح می‌کنند تا کارشناسان موضوع را بررسی کنند و پس از آن پاسخگویی صورت می‌گیرد و تاکنون حدود ۴ هزار و ۸۰۰ مورد در این سامانه پاسخگویی صورت گرفته است.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران برای جلوگیری از سرگردانی ایثارگران و اینکه پاسخگویی منحصر به افراد و اشخاص نشود نظام کاملاً هوشمندی طراحی کرده است که قابل نظارت و شفاف است و از طریق آن می‌توان بخش‌هایی که به وظایف خود عمل نمی‌کنند را شناسایی کرد./ایسنا

جزییات مهم از حقوق کارمندان

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه اگر تا پایان سال بررسی برنامه هفتم و بودجه به اتمام نرسد ممکن است بودجه دو یا سه دوازدهم به تصویب برسد، گفت: تکرار مدل افزایش حقوق سال گذشته منطقی نیست و باید براساس مدل پلکانی معکوس حقوق‌ها افزایش یابد.

جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در مورد کلیات بودجه سال ۱۴۰۲ گفت: در حال حاضر و با توجه به اینکه لایحه بودجه سال آینده هنوز به مجلس ارائه نشده است اطلاعات دقیقی در دسترس نیست اما با استناد به مصوبه مجلس شورای اسلامی، بودجه باید به صورت دو مرحله‌ای ارائه شود.

وی در ادامه گفت: بر این اساس ابتدا احکام به مجلس ارائه می‌شود و سپس نوبت به ارقام خواهد رسید. از جمله مواردی که می‌تواند مبنای کار مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد، سیاست‌های کلی مربوط به برنامه هفتم توسعه است. باید صبر کرد تا برنامه هفتم توسعه نیز توسط دولت به مجلس ارائه شود.

قادری افزود: در صورت ارائه لایحه بودجه از سوی دولت، مجلس مسیر بررسی آن را دنبال خواهد کرد و در اولین فرصتی که برنامه هفتم توسعه از سوی دولت ابلاغ شود، منطقی است که بودجه را در همان نقطه بررسی رها کنیم و ابتدا برنامه توسعه را به تصویب برسانیم.

براین اساس می‌توان به استناد برنامه هفتم توسعه بودجه سال ۱۴۰۲ را نیز مورد بررسی قرار داد. در نهایت اگر تا پایان سال نتوان این مسیر را به اتمام رساند ممکن است بودجه دو یا سه دوازدهم به تصویب برسد.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.