کد خبر : 47281 / /
/

یارانه نقدی | یارانه نقدی جدید | یارانه نقدی دولت

مطلب مهمی که همه یارانه نقدی بگیران باید بدانند | یارانه نقدی کدام دهک ها حذف می شود ؟ + نحوه محاسبه دهک درآمدی

اخیرا صحبت هایی در خصوص حذف یارانه دهک های بالای جامعه مطرح است؛ اما این دهک ها چه افرادی هستند؟

مطلب مهمی که همه یارانه نقدی بگیران باید بدانند | یارانه نقدی کدام دهک ها حذف می شود ؟ + نحوه محاسبه دهک درآمدی

یارانه نقدی | تاریخ واریز یارانه نقدی این ماه روز ۲۰ آذرماه است. به حساب کلیه سرپرستان خانوار مشمول واریز خواهد شد. مبلغ یارانه نقدی به حساب خانوارهای مستحق واریز می‌شود.مبلغ یارانه نقدی همیاری در طول سال‌ها تغییر کرده است و بسته به شرایط اقتصادی و تصمیمات دولت، ممکن است مقدار آن در هر دوره متفاوت باشد.در ادامه به آخرین خبر از یارانه نقدی می پردازیم.

برای بررسی این مساله باید درآمد خود را در یک سال جمع کنید،  اگر درآمد سالانه شما کمتر از ۳۰ میلیون تومان باشد، شما در پایین ترین دهک درآمدی، یعنی دهک اول قرار دارید. بنابراین یارانه به این دهک قطعا تعلق خواهد گرفت. دهک اول، همان دهکی است که در ۱۰درصد پایین جامعه از نظر درآمدی قرار دارد و نسبت به سایرین کمترین درآمد را کسب می‌کند. اگر درآمد سالانه شما بین ۳۰ میلیون تا ۶۴ میلیون تومان باشد، شما در دهک دوم درآمدی قرار دارید. افرادی که درآمد بین ۶۴ تا ۹۲میلیون تومان در سال داشته باشند نیز در دهک سوم درآمدی قرار می‌گیرند.  همچنین اگر درآمد سالانه بین شما بین ۹۲ تا ۱۱۶میلیون تومان باشد،  شما در دهک چهارم درآمدی قرار می‌گیرید. افرادی که سالیانه بین ۱۱۶ تا ۱۴۱میلیون تومان درآمد داشته  باشید نیز، دهک پنجمی محسوب می‌شوید.

اگر درآمد سالانه شما بین ۱۴۱ تا ۱۶۵ میلیون تومان باشد، شما در دهک ششم درآمدی قرار دارید. افرادی که درآمد بین ۱۶۵ تا ۱۹۲میلیون تومان داشته باشند نیز در دهک هفتم و افرادی که بین ۱۹۲ تا ۲۲۵میلیون تومان درآمد سالانه داشته باشند، در دهک هشتم قرار می‌گیرند. اگر درآمد سالانه شما بین ۲۲۵ تا ۲۸۰ میلیون تومان باشد نیز، شما در دهک نهم درآمدی قرار دارید. دهک دهمی‌ها نیز افرادی هستند که سالانه بالاتر از ۲۸۰میلیون تومان درآمد داشته باشند. اما ثروتمندترین قشر کدام است؟ اگر گروه‌های درآمدی را به جای ۱۰ قسمت به ۱۰۰قسمت تقسیم کنیم، بالاترین قشر یعنی صدک بالا، گروهی خواهد شد که درآمدی بیش از ۴۲۹میلیون تومان در سال داشته باشد. یعنی اگر درآمد ماهانه شما بیش از ۳۵میلیون تومان باشد، شما جز صدک بالای جامعه محسوب می‌شوید و ۹۹درصد مردم درآمدی کمتر از شما دارند./اقتصاد آنلاین

یارانه نقدی

واریز یارانه نقدی جدید یک میلیونی شب یلدا

سال ۹۹ و همزمان با اوج کرونا دولت در دو نوبت به مردم وام کرونای یک میلیون تومانی داد که یکی از این دو وام در آذر ماه و نزدیک یلدا به حساب مردم واریز شد.

از آن زمان بسیاری گمان می‌کنند که واریز یارانه یلدایی هر سال ادامه‌دار است و منتظرند که امسال هم یارانه یک میلیونی بگیرند.

جدیدترین یارانه نقدی دولت

معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات واریز یارانه کودکان و مادران باردار و شیرده را تشریح کرد.

علیرضا عسگریان معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح اقدامات دولت برای حمایت از مادران باردار و کودکان تا ۵ سال، گفت: ماهانه ۳۲ هزار میلیارد تومان در قالب یارانه و کالابرگ هزینه می‌شود.

علیرضا عسگریان اظهار کرد: خانوارهایی که کودک تا ۵ سال داشته باشند و نمودار رشد آنها کمتر از رشد طبیعی وزارت بهداشت باشد برای پنج دهک پایین ماهانه یک میلیون تومان به ازای یک نفر دریافت می‌کنند که این رقم هم باید صرف خرید اقلام تغذیه‌ای کودک شود.

وی گفت: وزارت بهداشت ۱۴۰ هزار کودک را به ما معرفی کرد اما از این تعداد ۱۲۴ هزار کودک در دهک کم درآمد بود و برای دهک‌های یک تا پنج به ازای هر کودک یک میلیون تومان و دهک‌های شش و هفت به ازای هر نفر ۶۰۰ هزار تومان می‌پردازیم که باید صرف خرید اقلام خوراکی برای تأمین رشد کودک شود.

با این حساب اگر یک خانواده همه شرایط چند خط بالا را با هم داشته باشند در آذرماه حداقل مبلغ 2/520/000 هزارتومان یارانه نقدی دریافت خواهند کرد.

معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هر شش ماه یک بار نمودار رشد کودک بررسی می‌شود و اگر ناهنجاری رشد تغییر نکرده باشد یارانه تشویقی کودک حذف خواهد شد.

عسگریان همچنین در مورد یارانه مادران باردار و شیرده نیز گفت: در مرحله اول به صورت آزمایشی با همکاری آستان قدس ۲۵ هزار مادر باردار شناسایی شده و در قالب طرح یسنا ماهانه ۴۰۰ هزار تومان برای مادران باردار و شیرده می‌پردازیم و این طرح به تدریج در کشور گسترش می‌یابد. همچنین در مناطق محروم مانند لرستان، کهگیلویه، خراسان شمالی و جنوبی، فارس، هرمزگان و ایلام که نرخ موالید پایین است اجرا می‌شود تا در قالب قانون جوانی جمعیت به فرزندآوری تشویق شوند.

وی در مورد سن بازنشستگی گفت: در حال حاضر ۱۸ صندوق بازنشستگی در کشور داریم که برخی دولتی و تعدادی غیر دولتی هستند. بزرگترین بحران صندوق‌ها این است که از نقطه سر به سر عبور کرده‌اند که علت‌های مختلفی دارد و دو علت اصلی یکی اینکه امید به زندگی از ۵۴ به ۷۴ سال افزایش یافته و متوسط سن بازنشستگی ۵۱ سال شده و صندوق‌ها نمی‌توانند از مستمری‌ها را بپردازند./اندیشه معاصر

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.