کد خبر : 32141 / /
/

سهام عدالت | ارزش سهام عدالت | سهام عدالت جاماندگان

جاماندگان سهام عدالت منتظر سورپرایز جدید دولت باشند | زمان توزیع سهام عدالت برای جاماندگان مشخص شد

جاماندگان سهام عدالت شامل افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی مثل کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سه دهک درآمدی جامعه کارگران می‌شوند.

جاماندگان سهام عدالت منتظر سورپرایز جدید دولت باشند | زمان توزیع سهام عدالت برای جاماندگان مشخص شد

جاماندگان سهام عدالت شامل افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی مثل کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سه دهک درآمدی جامعه کارگران می‌شوند.تصویب‌نامه دولت در خصوص واگذاری سهام به اقشار کم درآمد فاقد سهام عدالت توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. تعداد جاماندگان سهام عدالت حدود ۳.۵ میلیون نفر است.مجلس قانونی را برای جاماندگان از سهام عدالت تصویب و دولت در مرحله اول مقرر کرده مددجویان نهاد‌های حمایتی بدون نیاز به ثبت‌نام از طریق سامانه ارتباطی که بین کمیته امداد و سازمان بهزیستی برقرار شده، اطلاعات را به سازمان خصوصی سازی ارسال کنند تا سهام عدالت به این افراد تخصیص یابد.

گروه اول، در بازه زمانی توزیع سهام عدالت بین سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۲ مشمول دریافت سهام عدالت بودند، اما موفق به ثبت نام نهایی نشدند. گروه دوم هم افرادی هستند که توسط وزارت کار به عنوان شش دهک پایین درآمدی جامعه شناخته شده و سهام عدالت دریافت نکرده‌اند. در بین این افراد مشمولان نهاد‌های حمایتی شامل کمیته امداد و بهزیستی، روستانشینان، کارگران شاغل در کارخانه‌ها، کارگران تحت پوشش تامین اجتماعی و کارگران فصلی و ساختمانی نیز قرار دارند.

در طی این سال‌ها خبر‌های متنوعی در رابطه با سهام عدالت جاماندگان مطرح شد، بعضی اوقات نیز گفته شد که امکان ثبت نام مجدد برای جاماندگان وجود ندارد تا در نهایت تصویب‌نامه دولت در خصوص واگذاری سهام به اقشار کم درآمد فاقد سهام عدالت توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. طبق این تصویب‌نامه میزان سهامی که قرار است به جاماندگان تعلق گیرد و نام شرکت‌های تخصیص دهنده سهام عدالت مشخص شد.

به همین جهت سازمان خصوصی سازی مکلف است در مرحله اول از محل باقی‌مانده سهام متعلق به دولت در بنگاه‌های قابل واگذاری نسبت به واگذاری مستقیم سهام به افراد فاقد سهام عدالت تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی کل کشور و سه دهک اول ایثارگران اقدام کند. مبلغ واگذاری به جاماندگان سهام عدالت معادل ۱۰ میلیون تومان با اعمال ۵۰ درصد تخفیف به صورت اقساط سالانه و به مدت ۱۰ سال است.

سهام عدالت

کار توزیع سهام عدالت به جاماندگان از چه زمانی شروع می‌شود؟

طبق گفته راضیه ذوالنوریان مدیرکل دفتر امور سهام عدالت سازمان خصوصی سازی، تعداد جاماندگان سهام عدالت حدود ۳.۵ میلیون نفر است، احراز هویت افراد جامانده با کمک ثبت احوال کشور انجام می‌شود در این راستا از نظرهویتی برای تعدادی از افراد مشکلی وجود داشت که آن را به کمیته امداد و سازمان بهزیستی ارسال کردیم تا از نظر بانکِ اطلاعاتی مشکلی نداشته باشیم تا بعد از طی کردن این مراحل کار توزیع سهام را شروع کنیم.

جاماندگان سهام عدالت نیاز به ثبت نام ندارند

همچنین اکبر حیدری، سخنگوی کانون سهام عدالت، در خصوص جاماندگان سهام عدالت، گفت: مجلس قانونی را برای جاماندگان از سهام عدالت تصویب و دولت در مرحله اول مقرر کرده مددجویان نهاد‌های حمایتی بدون نیاز به ثبت‌نام از طریق سامانه ارتباطی که بین کمیته امداد و سازمان بهزیستی برقرار شده، اطلاعات را به سازمان خصوصی سازی ارسال کنند تا سهام عدالت به این افراد تخصیص یابد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ مرجعی و مکانی برای ثبت‌نام یا پیش ثبت‌نام سهام عدالت حضوری و سیستمی وجود ندارد، افزود: در مراحل قبلی سهام عدالت هم ثبت‌نام نداشتیم، شناسایی توسط سیستم و دستگاه‌های مسوُول صورت می‌گرفت و در مرحله نهایی بعد از ارسال دعوت نامه افراد برای ثبت نهایی به مکان مشخص شده مراجعه می‌کردند.

به گفته وی برای جاماندگان از سهام عدالت به جز نهاد‌های حمایتی برنامه دیگری نخواهد بود و قطعا سال آینده مراحل جدید اجرایی شده و اقشار دیگر نیز به سهام داران اضافه می‌شوند، این اقدام پس از تصویب قانون از سوی مجلس، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

حیدری در خصوص ارسال پیامک، گفت: هر گونه پیامک مبنی بر ثبت نام جاماندگان سهام عدالت و امثال آن، به خصوص پیامک‌هایی که حاوی لینک هستند، کلاهبرداری است.

وی با اشاره به اینکه بعضی از دفاتر خدمات اینترینی هم متاسفانه به اسم ثبت‌نام سهام عدالت، ثبت نام سجام انجام می‌دهند درحالی که ثبت نام سهام عدالت انجام نمی‌شود، افزود: ثبت‌نام سهام عدالت نداریم، تخصیص سهام عدالت به هر کدام از اقشار جامعه قطعا از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود.

این مقام مسوُول با بیان اینکه ۸۰ درصد مردم دارای برگه سهام عدالت ۵۳۲ هزارتومانی هستند و سود واریزی این مرحله ۶۰۰ هزارتومان است، گفت: افرادی که مشمول نهاد‌های حمایتی کمیته امداد و بهزیستی هستند دارای برگه سهام عدالت یک میلیون تومان است که سود واریزی ۱میلیون ۱۲۸هزار تومان بوده است./ایبِنا

سهام عدالت

نحوه واریز سود سهام عدالت دوم امسال تغییر کرد

سخنگوی کانون سهام عدالت کشور گفت: امسال شناسایی اقشار آسیب پذیر تحت پوشش نهادهای حمایتی برای اختصاص سهام عدالت در حال انجام است.

حیدری سخنگوی کانون سهام عدالت کشور گفت: مجلس، قانونی برای جاماندگان سهام عدالت تصویب و دولت هم اعلام کرده که بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سایر نهادهای حمایتی موظف به شناسایی اقشار آسیب پذیر تحت پوشش خود برای اختصاص سهام عدالت هستند.

او می گوید: تا سال آینده سهام عدالت برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی اختصاص پیدا می کند و امسال برنامه ای برای سایر اقشار نداریم.

سخنگوی کانون سهام عدالت کشور گفت: هیچ مرجعی برای ثبت نام سهام عدالت به صورت حضوری و غیرحضوری وجاهت قانونی ندارد.

او می گوید: پیامک های حاوی لینک درخصوص سهام عدالت کلاهبرداری است و برخی کافی نت ها با فریب شهروندان به جای سهام عدالت، ثبت نام سجام را انجام می دهند درحالی که ثبت نام سهام عدالت انجام نمی شود.

حیدری گفت: سود سهام عدالت از طریق پایگاه اینترنتی آن قابل پیگیری است، شهروندان پس از مراجعه به این پایگاه حتما شماره شبای خود را چک کنند.

او می گوید: شماره تلفن ۱۵۶۹ پاسخگوی سوالات شهروندان درخصوص سهام عدالت است.

سهام عدالت

تعیین تکلیف دولت برای واریز سود سهام عدالت

سخنگوی کانون شهام عدالت کشور گفت: هشتاد درصد شهروندان دارای برگه سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی هستند که سود واریزی این مرحله برای آنان ۶۰۰ هزار تومان بوده است.

نشست خبری سازمان بورس با موضوع حاکمیت شرکتی و حضور اصحاب رسانه در کنار اعضای هیئت مدیره و معاونین نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد.

در این نشست محمد عیوضلو، عضو هیئت مدیره و معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در رابطه با اهمیت وجود انتصابات و کمیته ریسک در شرکت‌ها در حاکمیت شرکتی گفت: کمیته‌ها حتما باید منشور تدوین کنند و منشور نیز به تصویب هئت مدیره برسانند.

عیوضلو همچنین در خصوص معاملات با اشخاص وابسته با اشاره به اینکه کمیته حسابرسی باید نسبت به معاملات اشخاص وابسته شرکت‌ها و منصفانه بودن یا نبودن آنها اظهار نظر کند و بر افشای کامل اطلاعات اشراف داشته باشد، گفت: شرکت‌ها باید همواره دلایل انجام معامله با اشخاص حقیقی وابسته را افشا کنند و بر افشای کامل اطلاعات تسلط داشته باشند.

عیوضلو همچنین درمورد برنامه‌های راهبردی این معاونت گفت: شرکت‌ها باید اعلام کنند که برنامه‌ها تا چه میزان محقق شده و شرکت چه اقداماتی در این زمینه انجام داده است.

وی در ادامه در خصوص بحث مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها در گزارش‌ها  گفت: در خصوص بحث مخارجی که در ارتباط با کمک‌های عام‌المنفعه بوده، الزام شکل گرفته است تا این مخارج به صورت کامل افشا و در مجامع ارائه شود.

در ادامه ولی‌اله جعفری، مدیریت نظارت بر ناشران در خصوص تغییرات گزارش‌های ماهانه و اثرگذاری این تغییرات در پیش‌بینی‌پذیری بازار سرمایه گفت: در نظر داریم در ادامه گزارش‌های ماهانه شرکت‌ها را به گزارش‌های سود و زیان نزدیک کنیم و شرکت‌ها را مکلف کنیم بهای انرژی  و بهای تمام‌شده محصول را  نیز در این گزارش‌ها قید کنند.

جعفری هم‌چنین درخصوص عدم واریز به موقع سود سهامداران در مهلت ۸ ماهه به موضوع هزینه‌ بهره بالای این اقدام با توجه به وضعیت تورمی و نرخ بهره در ایران اشاره‌ای داشت و از اقدام مجلس درخصوص تغییر این بخش از قانون جامع تجارت خبر داد و گفت: ما تصمیم داشتیم با پیشنهاد به قانونگذار این مدت را از ۸ به ۳ ماه تغییر دهیم که متوجه شدیم خود مجلس در پیش‌نویس لایحه‌ای تصمیم دارد این مدت را به دو ماه کاهش دهد.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.