کد خبر : 51979 / /
/

جزییات ثبت نام وام 200 میلیونی با اقساط 7 میلیونی | با افتتاح حساب تا دو برابر سپرده خود از این بانک وام بگیرید

مشتریان بانک کارآفرین این امکان را دارند تا با افتتاح حساب و ایجاد میانگین تا دو برابر سپرده خود برای طرح تسهیلاتی «امیدآفرین» این مجموعه درخواست بدهند. سقف این وام تقریبا تا 200 میلیون تومان خواهد بود.

جزییات ثبت نام وام 200 میلیونی با اقساط 7 میلیونی |  با افتتاح حساب تا دو برابر سپرده خود از این بانک وام بگیرید

مشتریان بانک کارآفرین این امکان را دارند تا با افتتاح حساب و ایجاد میانگین تا دو برابر سپرده خود برای طرح تسهیلاتی «امیدآفرین» این مجموعه درخواست بدهند. سقف این وام تقریبا تا 200 میلیون تومان خواهد بود.

به گزارش کاماپرس، به نقل از رده، افرادی که در یکی از شعب بانک کارآفرین حساب قرض الحسنه داشته و به دریافت وام 200 میلیون تومانی تمایل دارند، باید میانگین حساب سه ماهه داشته باشند. گذشته از داشتن میانگین حساب، سپرده گذاری به مبلغ حداقل 25 میلیون تومان نیز ضروری است. افرادی که به دریافت وام امیدآفرین تمایل دارند باید ضامن رسمی به بانک ارائه بدهند. سود این تسهیلات 23 درصد اعلام شده و مدت زمان بازپرداخت آن حداکثر 36 ماه است. این تسهیلات قابل انتقال به غیر نبوده و تنها شخص صاحب حساب امکان دریافت آن را دارد.

افرادی که مایل به دریافت این تسهیلات هستند با شرایط مذکور هستند باید حداقل توان پرداخت اقساط 7 میلیون و 741 هزار و 944 تومانی را داشته باشند. کل سود تسهیلات مذکور به 78 میلیون و 709 هزار و 995 تومان می‌رسد و جمع رقم وام و سود آن نیز 278 میلیون و 909 هزار و 995 تومان خواهد بود.

برخی از افتخارات بانک کارآفرین

بانک کارآفرین یکی از بانک‌های خصوصی کشور است که از هجدهم آذرماه سال 1378 فعالیت خود را آغاز کرد. این بانک خصوصی از آغاز فعالیت خود تاکنون انواع خدمات اعم از شخصی، تجاری، شرکتی و سرمایه گذاری را به مشتریان خود ارائه داده است.

بانک کارآفرین طی سال‌های فعالیت خود توانسته افتخارات زیادی از جمله کسب استاندارد آموزشی بین المللی ایزو 29993، عنوان گزارش مقبول از حسابرس مستقل، نشان برنزین پنجمین جایزه ملی مدیریت منابع انسانی 34 هزار سال 1400 و … را به دست آورد.

 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.