کد خبر : 37148 / /
/

شبنم مقدمی | شبنم مقدمی ازدواج | شبنم مقدمی در سرگیجه

اولین عکس شبنم مقدمی بعد از طلاق از شوهر بازیگرش | سرگرمی جدید و خنده دار شبنم مقدمی + عکس

شبنم مقدمی این عکس را منتشر کرد.

اولین عکس شبنم مقدمی بعد از طلاق از شوهر بازیگرش | سرگرمی جدید و خنده دار شبنم مقدمی + عکس

شبنم مقدمی بازیگر پر طرفدار سینمای ایران است.  شبنم مقدمی (زادهٔ ۳ فروردین ۱۳۵۱) هنرپیشه سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران است.پدر شبنم مقدمی مهندس برق است و مادر او هم مهندس کشاورزی است . شبنم مقدمی یک برادر کوچک تر از خودش به نام بهنام دارد.شبنم مقدمی دارای مدرک کارشناسی ادبیات فارسی و دانش‌آموخته آموزشگاه آزاد بازیگری امین تارخ است.

شبنم مقدمی

خانواده شبنم مقدمی

پدر شبنم مقدمی مهندس برق است و مادر او هم مهندس کشاورزی است و برادر کوچک تر از خودش به نام بهنام دارد. شبنم مقدمی در سال 1383 با علیرضا آرا ازدواج کرده است که او هم بازیگر است. خانواده او توجی به خصوصی به هنر و ادبیات داشتند و او از همان سال های کودکی به کلاس های بازیگری رفته است.

خانواده اش بازیگری را به عنوان حرفه اصلی نمی پسندیدند و همین مسئله باعث شد که شبنم مقدمی دوره دبیرستان رشته علوم تجربی بخواند. او در این مورد می گوید: خانواده‌ام میخواستند کـه مـن هر رشته‌ای کـه میخواهم بخوانم بـه‌جز رشته‌ای کـه مربوط بـه سینما و بازیگری باشد، درحالی‌کـه خود آن‌ها مـن را در کودکی در کلاس‌های بازیگری ثبت‌نام کرده بودند. پدر و مادرم افراد تحصیل‌کرده‌ای بودند و هردو می خواستند کـه مـن دکتر شوم

او در رشته پرستاری تحصل کرد و البته علاقه ای هم به این رشته نداشت و بعد از دو ترم این رشته را رها می کند.

شبنم مقدمی

زندگی خصوصی شبنم مقدمی

شبنم مقدمی سابقهٔ اجرا در برنامه‌هایی چون "هفت شنبه"، "خط خطیم، "کبوتری ناگهان" و "هفت ترانه" را داراست. وی به موازات فعالیت‌های رادیویی خود، کار بازیگری در سینما را با فیلم "زخمی" (کامران قدکچیان، ۱۳۷۷) آغاز نمود و تاکنون در فیلم‌های از صمیم قلب (بهرام کاظمی، ۱۳۷۹)، "به نام پدر" (ابراهیم حاتمی کیا، ۱۳۸۴)، "پاداش سکوت" (مازیار میری، ۱۳۸۵) و "فرزند خاک" (محمدعلی آهنگر، ۱۳۸۵) و سینمایی "تنهایی" با حضور شهاب حسینی در سال ۱۳۹۰ نقش‌آفرینی کرده‌است.

شبنم مقدمی اولین سیمرغ بلورین خود را برای عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل زن در فیلم امروز در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. کسب این جایزه به حدی غافلگیرکننده بود که هرچند تنها سیمرغ کسب شده توسط فیلم امروز بود، حتی در پوسترهای فیلم هم لحاظ نشد. اما مقدمی دو سال بعد توانست این موفقیت را با دریافت دومین سیمرغ بلورین خود از هیئت داوران بخش سودای سیمرغ سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر در همین عنوان، برای بازی در دو فیلم سینمایی نفس و زاپاس تکرار کند.

وی، برای بازی در فیلم آبا جان نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرد همچنین در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم خجالت نکش نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد اما در نهایت این عنوان به سارا بهرامی رسید. همچنین وی در بیست و یکمین جشن سینمای ایران نامزد تندیس شایستگی بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم (شبی که ماه کامل شد) را از آن خود کرد.

شبنم مقدمی

نخستین تجربه بازیگری شبنم مقدمی

او بازیگری را از تئاتر شروع کرد و به تئاتر بسیار علاقه داشت. با وجود موفقیت های زیادی که در عرصه تئاتر دارد خود را بازیگر تئاتر می داند. او به جز بازیگری در رادیو عهم مشغول به کار است. او رد این مورد می گوید:

مـن سال‌های سال پرکارترین بازیگر زن تئاتر ایران بودم، هیچ اجرایی تمام نمی‌شد کـه اجرای دیگری را شروع نکنم. در طول سال سه تا چهار تئاتر خوب بازی می کردم، در آن سالها از سینما هم کارگردان‌هایی مـن را انتخاب می کردند کـه تئاتر میدیدند. نقطه‌ضعف بعضی از کارگردانان سینمای مـا این اسـت کـه تئاتر نمی بینند. در تئاتر بازیگران درخشانی کار می کنند.

نخستین فیلم شبنم مقدمی

او نخستین بار در سال 1376 با ایفای نقش فرعی درسریال گل های آفتابگردان به کارگردانی مسعود شاه محمدی ایفای نقش کرد. اولین تجربه او هم در نقش فرعیب بود و اولین بازی سینمایی او در سال 1379 در فیلم از ضمیم قلب به کارگردانی بهرام کاظمی بود و پس از این او روی تئاتر تمرکز کرد.

شبنم مقدمی

شروع شهرت شبنم مقدمی

شبنم مقدمی توسط آزیتا حاجیان برای بازی در فیلم بنام پدر به کارگردان ایرانی حاتمی کیا معرفی می شود. بازی او در فیل بنام پدر بسیار خیره کننده بود. این فیلم موفق به کسب سیمرغ بلورین بهترین فیلم دوره بیست و چهارم جشنواره فیلم فجر، در تمام رشته های اصلی کاندید و جوایز زیادی را هم به دست آورد.

مقدمی درباره بازی دراین فیلم میگوید:

مهم بود کـه با آقای حاتمی کیا کار کنم؛ قبل ازآن هم در دو سه فیلم بیشتر بازی نکرده‌ بودم. آن زمان هم آقای حاتمی کیا سوپراستار فرهنگی محسوب میشد و امروز هم همین‌طور اسـت. همیشه کارگردان‌هایی مـن را انتخاب می کردند کـه تئاتر میدیدند و آقای حاتمی کیا هم همین‌طور مـن را انتخاب کردند.

مقدمی کـه تا قبل از فیلم «بنام پدر» چندان در سینما شناخته شده نبود، پس از این فیلم تجربه‌های جدی‌تری را در سینما از سر می‌گذراند و با کارگردانان موفق و شناخته شده زیادی کار میکند. کارهای او دراین سالها تنوع زیادی دارد، از بازی در ژانر دفاع مقدس با فیلم «فرزند خاک» بـه کارگردانی محمد‌علی آهنگر گرفته تا ایفای نقش در فیلم کمدی «همیشه پای یک زن در بین اسـت» ساخته کمال تبریزی.

تجربه بازیگری حرفه‌ای شبنم مقدمی در تئاتر این اجازه رابه او می‌داد کـه در نقش‌های مختلفی ایفای نقش کند. از فیلم‌های مهم دیگری کـه شبنم مقدمی تا پایان دهه 80 در آن‌ها بازی کرده اسـت، میتوان بـه «پاداش سکوت» ساخته مازیار میری، «کودک و فرشته» ساخته مسعود نقاش‌زاده، «زیر آب» اثر سپیده پارسی و «تنهایی» اشاره کرد.

شبنم مقدمی

شبنم مقدمی در سینما

۱۳۷۹ از صمیم قلب بهرام کاظمی

۱۳۸۰ زیستن رضا سبحانی

۱۳۸۴ به نام پدر ابراهیم حاتمی کیا
۱۳۸۵ پاداش سکوت مازیار میری
۱۳۸۶ همیشه پای یک زن در میان است کمال تبریزی
۱۳۸۷ فرزند خاک محمدعلی باشه آهنگر
کودک و فرشته مسعود نقاش زاده
۱۳۸۸ زیر آب سپیده فارسی
۱۳۹۰ بوسیدن روی ماه همایون اسعدیان
ابرهای ارغوانی سیامک شایقی
آزمایشگاه حمید امجد
۱۳۹۱ گس کیارش اسدی زاده
آینه شمعدون بهرام بهرامیان
بلوک ۹ خروجی ۲ علیرضا امینی
۱۳۹۲ امروز رضا میرکریمی
۱۳۹۴ آن‌ها احسان سلطانیان
نفس نرگس آبیار
یک روز طولانی بابک بهرام بیگی
سایه مسعود نوابی
زاپاس برزو نیک‌نژاد
ابد و یک روز سعید روستایی

۱۳۹۵ شکلاتی سهیل موفق

اکسیدان حامد محمدی

آباجان هاتف علیمردانی
۱۳۹۶ خجالت نکش رضا مقصودی
درساژ پویا بادکوبه
۱۳۹۷ خداحافظ دختر شیرازی افشین هاشمی
کلمبوس هاتف علیمردانی
زهرمار جواد رضویان
شبی که ماه کامل شد نرگس آبیار
۱۳۹۸ زنبور کارگر افشین صادقی
شبنم مقدمی

فیلم های تلویزیونی شبنم مقدمی 

۱۳۷۶ گل‌های آفتابگردان مسعود شاه محمدی شبکه ۱ / ۱۳ قسمت / بازیگر مهمان

۱۳۷۷ همشاگردی‌ها مسعود شاه محمدی / احمد نجیب‌زاده شبکه ۱ / ۱۶ قسمت
چشم‌به‌راه اصغر فرهادی شبکه تهران / ۲۶ قسمت
۱۳۷۹ چای قندپهلو ناصر هاشمی شبکه ۲
۱۳۸۰ تازه چه خبر همسایه امیر سماواتی / بهروز بقایی شبکه ۲ / ۶۰ قسمت
۱۳۸۱ آتیه ارژنگ امیرفضلی ۵۲ قسمت
۱۳۸۳ باجناغ‌ها فرهاد آئیش شبکه تهران / ۵۳ قسمت
۱۳۸۴ پای پیاده اصغر توسلی شبکه تهران / ۲۹ قسمت
راه شب داریوش فرهنگ شبکه ۳ / ۲۶ قسمت
۱۳۸۵ زیر تیغ محمدرضا هنرمند شبکه ۱ / ۲۰ قسمت
۱۳۸۷ پس از سال‌ها اکبر خواجویی شبکه ۳ / ۱۸ قسمت
۱۳۸۸ آشپزباشی محمدرضا هنرمند شبکه ۱ / ۴۰ قسمت
۱۳۸۹ ستاره‌های سربی محمدرضا آهنج شبکه ۲ / ۱۷ قسمت
۱۳۹۰ سقوط یک فرشته بهرام بهرامیان شبکه ۱ / ۲۸ قسمت / پخش در ماه رمضان
بچه‌ها نگاه می‌کنند حمیدرضا صلاحمند شبکه ۲ / ۱۵ قسمت / پخش در نوروز ۹۱
۱۳۹۱ بال‌های خیس عباس رنجبر شبکه ۱ / ۲۶ قسمت
۱۳۹۳ مدینه سیروس مقدم شبکه ۱ / ۳۰ قسمت / پخش در ماه رمضان
هفت سنگ علیرضا بذرافشان شبکه ۳ / ۲۵ قسمت / پخش در ماه رمضان
جلال‌الدین شهرام اسدی / آرش معیریان شبکه یک
۱۳۹۵ چرخ فلک عزیزالله حمیدنژاد / بهرام عظیم پور / احسان عبدی پور شبکه ۱ / اپیزود عالیه
۱۳۹۶ عقیق بهرنگ توفیقی شبکه ۳ / ۱۲ قسمت / پخش در ایام محرم
۱۳۹۹ دوپینگ رضا مقصودی شبکه ۳ / ۲۴ قسمت / پخش در ایام عید نوروز
copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.