کد خبر : 36497 / /
/

سورپرایز دولت برای زنان سرپرست خانوار | پرداخت وام ۳۰۰ میلیونی با شرایط آسان

معاون استاندار مازندران، گفت: امسال با هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام و هدایت فرمانداران استان تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای راه اندازی بنگاه‌های کوچک در حوزه صنایع دستی درقالب شرکت‎های تعاونی تولید به زنان سرپرست خانوار مازندران پرداخت خواهد شد.

سورپرایز دولت برای زنان سرپرست خانوار | پرداخت وام ۳۰۰ میلیونی با شرایط آسان

وام از سود کارمزد مناسبی برخوردار است. وام دارای شرایط خاصی است. وام یکی از ترفندهای دنیای اقتصاد برای ایجاد آسایش در زندگی مردم است. وام از اقساط بلند مدتی بهره مند است. جزئیات جدید پرداخت  وام را بخوانید.

معاون استاندار مازندران، گفت: امسال با هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام و هدایت فرمانداران استان تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای راه اندازی بنگاه‌های کوچک در حوزه صنایع دستی درقالب شرکت‎های تعاونی تولید به زنان سرپرست خانوار مازندران پرداخت خواهد شد.

روح الله سلگی امروز در بازدید از نمایشگاه نوروزی صنایع دستی بانوان در عباس آباد بهشهر با اشاره به فرهنگ کهن دیارعلویان بر لزوم معرفی آئین‌های فرهنگی این استان تاکید کرد.

وی با تجلیل از ابتکار بانوان مازندرانی در برپایی این نمایشگاه، افزود: صنایع دستی مانند جاجیم، گلیم و نمد بافی از سنت‌های در حال فراموشی مازندران است که باید احیاء شود.

این مسئول تلاش برای احیای سنت‌های فرهنگی مازندران را در راستای مقابله با فرهنگ‌های وارداتی مهم و موثر دانست و یادآور شد: ترویج آیین‌های فرهنگ محلی در مازندران موجب استحکام بنیان‌های فرهنگی مردم مومن این سامان خواهد شد.

معاون استاندار مازندران با اشاره به ورود میلیون‌ها مسافر نوروزی به مازندران، تصریح کرد: انتقال فرهنگ کهن دیار علویان به مسافران و مهمانان نوروزی مسئولیت مهم و اثربخش است.

سلگی با اشاره به ایجاد نمایشگاه صنایع دستی در مازندران در ایام نوروز که تجربه موفق در زمینه معرفی جاذبه‌های فرهنگی و سنت‌های کهن این دیار به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: معرفی جاذبه های گردشگری و فرهنگی مازندران در سال جدید با جدیت دنبال خواهد شد.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش سطح پوشش برنامه‌های حمایتی از زنان سرپرست خانوار که در برپایی این نمایشگاه‌ها نقش دارند، گفت: در راستای تقویت سیاست‌های حمایتی دولت و توانمند سازی زنان سرپرست خانوار ترویج صنایع دستی از رویکردهای دولت سیزدهم است./ایسنا

براساس جز (۲) بند (الف) تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور مقرر شده است «مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و قوانین مربوط به ایثارگران، از محل سپرده‌های قرض الحسنه اعم از جاری و پس انداز شبکه بانکی (غیر از بانک‌های قرض الحسنه) پس از کسر سپرده قانونی را به قرض الحسنه اختصاص داده و از طریق بانک‌های عامل (به تشخیص شورای پول و اعتبار) به شرح زیر نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اقدام کنند:

تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری (موضوع ماده ۱۰ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)

برای فرزندانی که از سال ۱۴۰۰ به بعد به دنیا آمده اند تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به شرح زیر پرداخت می‌شود؛

۱‌- به ازای فرزند اول ۳۰۰ میلیون ریال

۲‌- به ازای فرزند دوم ۶۰۰ میلیون ریال

۳‌- به ازای فرزند سوم ۹۰۰ میلیون ریال

۴‌- به ازای فرزند چهارم یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال

۵‌- به ازای فرزند پنجم و بیشتر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال

برپایه این گزارش، مسؤولیت حُسن اجرای این بند بر عهده بانک مرکزی، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی، همه مدیران و کارکنان ذیربط است. عدم اجرای هریک از بندهای این تبصره (مشتمل بر تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون) تخلف محسوب شده و در مراجع ذیصلاح قابل پیگیری است.

پس از اعتبارسنجی متقاضیان تسهیلات موضوع بند «الف» این تبصره و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنان یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

تسهیلات موضوع این تبصره از حکم موضوع ماده (۱۰) قانون خدمت وظیفه عمومی مستثنی است.»

بر این اساس، با توجه به سهمیه در نظر گرفته شده به‌منظور پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند طی فروردین و اردیبهشت ماه سال‌جاری برای بانک‌ها دستورالعمل اجرایی مربوطه ارسال می‌شود.

بدیهی است، پس از نهایی شدن سهمیه سالیانه برای پرداخت تسهیلات مذکور مراتب به بانک‌ها و مؤسسات اعتباری اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است متقاضیانی که پیشتردر سامانه مربوطه ثبت نام کرده اند، در اولویت پرداخت تسهیلات یاد شده هستند و تسهیلات مذکور با توجه به شرایط متقاضی، برای همه افراد در صف (ثبت‌نام شده در سال ۱۴۰۲ و سال قبل) مطابق با مبالغ مندرج در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور قابل پرداخت خواهد بود.

در پایان این بخشنامه تاکید شده است، ترتیبی اتخاذ شود تا حداکثر در مدت مدت یک هفته از تاریخ وصول این بخشنامه، موضوع به واحدهای اجرایی ذی‌ربط در سراسر کشور ابلاغ و یک نسخه از ابلاغیه مربوطه به بانک مرکزی ارسال شود.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌/مشرق

کدام بانک‌ها وام فرزندآوری می‌دهند؟

به گفته معاون بانک مرکزی، بخشنامه پرداخت وام مسکن به شش بانک مسکن، تجارت، صادرات، کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک ابلاغ شده است.

اما به نظر می‌رسد که هنوز نمی‌توان برای دریافت این وام اقدام کرد. چون شبکه بانکی در زمان حاضر این ابزار را ندارد که تشخیص دهد متقاضی فاقد خانه است یا خیر.

وام فوریالبته این مقام مسئول گفته از بانک‌ها خواستیم برای این که قانون نباید زمین بماند و لازم الاجراست اکتفا کنند به این که وضعیت متقاضی را در سامانه سمات بانک مرکزی رصد کنند و اگر متقاضی تسهیلات مسکن یا جعاله فعالی نداشت، این را بیانگر این بدانند که این متقاضی فاقد مسکن است و این تسهیلات را به آنها پرداخت کنند.

اعلام مسئولان بانک مرکزی حاکی از آغاز پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن برای فرزند سوم است که سرپرست خانوارهای فاقد مسکن که تاکنون تسهیلات مسکن دریافت نکرده‌اند می‌توانند به شش بانک عامل در این زمینه مراجعه کنند.

تمامی خانواده‌هایی که دارای فرزند سوم متولد سال ۱۳۹۹ به بعد هستند و صاحب خانه نیستند، می‌توانند جهت دریافت وام ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیون تومانی اقدام کنند.

در این زمینه، مسئولان بانک مرکزی از ابلاغ بخشنامه مربوطه به بانک‌ها و اجرای آن خبر داده‌اند که متقاضیان برای دریافت این وام باید با در دست داشتن مدارک لازم به یکی از شعب بانک‌های عامل مسکن، تجارت، صادرات، کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک مراجعه کنند.

همچنین، برای دریافت وام ۲۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت حداکثر ۲۰ ساله و کارمزد حداکثر ۴ درصد به صورت سالانه، باید سفته و یا یک ضامن معتبر به بانک ارائه کنند.

البته، تقاضای دریافت وام باید توسط سرپرست خانوار یا نماینده قانونی آن به بانک اعلام شود و احراز ولادت فرزند متقاضی باید با مشاهده اصل شناسنامه زوجین، فرزند متولد شده و استعلام از سامانه‌های ثبت احوال توسط بانک نیز انجام شود.

در این بین، وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن به فرزند سوم خانواری تعلق می‌گیرد که فاقد مسکن باشند که در این زمینه، معاون اعتبارات بانک مرکزی می‌گوید: وقتی متقاضی به شعبه مراجعه می‌کند، بانک نمی‌تواند تشخیص دهد که متقاضی فاقد خانه هست یا خیر که در حال رایزنی با وزارت راه و شهرسازی هستیم که این امکان را به صورت یک لینک در اختیار شعب قرار دهند.

صحابی در ادامه بیان کرده که منتظر این لینک نماندیم و از بانک‌ها خواستیم که برای این که قانون روی زمین نماند و لازم الاجراست، به این که وضعیت متقاضی را در سامانه سمات بانک مرکزی رصد کنند و اگر متقاضی تسهیلات مسکن یا جعاله فعالی نداشت، اکتفا و این تسهیلات را به آنها پرداخت کنند

یکی از طرح‌های تسهیلاتی بانک آینده «طراوت» نام دارد که متقاضیان وام خرید کالا امکان دریافت آن را دارند. وام ۷۰ میلیونی این طرح به دارندگان سپرده بلندمدت تعلق می‌گیرد.

افرادی که برای خرید کالا کمبود نقدینگی دارند و مشتری بانک آینده هستند، می‌توانند برای وام ۷۰ میلیونی این بانک درخواست دهند. ضمانت این تسهیلات مسدودی سپرده یا ضامن رسمی است. در صورتی که فرد برای دریافت وام به بانک ضامن رسمی ارائه دهد، سپرده وی مسدود نخواهد شد. در غیر این صورت سپرده فرد تا پایان پرداخت اقساط تسهیلات مسدود خواهد ماند و امکان استفاده از آن وجود ندارد. حداکثر نرخ سود این وام ۱۸ درصد و مدت زمان بازپرداخت ۳۶ ماه است.

سایر شرایط وام ۷۰ میلیونی طراوت

افرادی که این تسهیلات را دریافت می‌کنند تا مدت ۳۰ روزه امکان استفاده از آن را دارند. اولین قسط این وام یک ماه بعد از پایان مهلت ۳۰ روزه خرید دریافت خواهد شد.

با توجه به میزان وام، نرخ سود و مدت زمان بازپرداخت، مبلغ هر قسط ۲ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۶۶۸ تومان است. کل سود وام ۲۱ میلیون و ۱۰۴ هزار و ۳۷ تومان و مجموع رقم تسهیلات و سود آن ۹۱ میلیون و ۱۶۲ هزار و ۳۷ تومان خواهد بود.

قانون بودجه ۱۴۰۱، شش بانک عامل مسکن، تجارت، صادرات، کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک را مکلف کرده است که تسهیلات ویژه مسکن به برخی خانواده‌های واجد شرایط اعطا کنند.

طبق بخشنامه بانک مرکزی در رابطه با تسهیلات قرض الحسنه «ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن» خانواده‌هایی که مسکن ندارند و از ابتدای سال ۱۳۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند، وام ۲۰۰ میلیون تومانی تعلق می‌گیرد.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.