کد خبر : 36257 / /
/

سهام عدالت | سهام عدالت سود

سورپرایز نوروزی برای واریز 10 میلیون به حساب مردم | روش های دریافت سود سهام عدالت

اگر سود سهام عدالت دریافت نکردید با این 3 روش پیگیری کنید.

سورپرایز نوروزی برای واریز 10 میلیون به حساب مردم | روش های دریافت سود سهام عدالت

درحالی که طبق آمار حدود ۴۹ میلیون نفر مشمول سهام عدالتهستند.جاماندگان سهام عدالت تا پایان سال سهامدار می شوند.سود سهام عدالت در سال 1400 دوبرابر شد  مرحله دوم پرداخت سود سهام عدالت احتمالا تا آخر سال پرداخت می شود سهام عدالت جدید برای نوزاد متولد 1400 به بعد واگذار  و سال آینده 2 میلیونی می شود آخرین اخبار را با هم در سایت خبر آزاد می خوانیم

درحالی که طبق آمار حدود ۴۹ میلیون نفر مشمول سهام عدالت هستند، همواره صدای اعتراض عده‌ای به گوش می‌رسید که چرا با وجود اینکه جزو دهک‌های کم درآمد جامعه هستند، مشمول این سهام نمی شوند. از سویی دولت دوازدهم درحالی به کار خود پایان داد که اعلام شد پرونده ثبت نام سهام عدالت بسته شده است و امکان اینکه مشمول جدیدی پذیرفته شود وجود ندارد. با این حال برخی نماینده های مجلس همچنان قول تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را می دادند و آمارهای مختلفی نیز از جاماندگان ارائه می شد و در نهایت نیز زمزمه های یک جامعه آماری ۲۰ میلیون نفری نیز به گوش رسید.

دومین و آخرین مرحله واریز سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکت ها از روز پنجشنبه به حساب ۴۳ میلیون و ۸۶۴ هزار نفر سهامدار مستقیم و غیر مستقیم سهام عدالت واریز شد.

واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد سال مالی ۱۴۰۰ شرکت‌ها از روز پنج شنبه آغاز شد. سود سهام عدالتی که به گفته مسئولان، بد عهدی برخی از شرکت‌ها سبب شد در دو مرحله واریز شود.

سهامدارانی که تاکنون پیامک واریز سود خود را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند جهت پیگیری عدم واریز سود سهام عدالت با کد ملی با مراجعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به نشانی ddn.csdiran.ir و یا تارنمای سهام عدالت به نشانی sahamedalat.ir و یا تماس با مرکز تماس ۱۵۶۹ داخلی یک از وضعیت واریزی سود سهام عدالت خود مطلع شوند و پیگیری واریز سود سهام عدالت را انجام دهند

 رییس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد که تخصیص سهام عدالت به جاماندگان این سهام به دلیل تصویب نشدن پرتفویی که برای جاماندگان در نظر گرفته شده بود منتفی شد.

حسین قربان‌زاده، با بیان اینکه موضوع پرتفوی جاماندگان سهام عدالت برای سومین مرتبه در هیات دولت مطرح شد، عنوان کرد: امروز هم با واگذاری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و ملی مس ایران به جاماندگان سهام عدالت موافقت نشد و در نتیجه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان منتفی شد.

وی توضیح داد: زیرا دولت دیگر سهام ارزنده‌ای با ارزش ۳۵ هزار میلیارد تومان ندارد که به جاماندگان سهام عدالت تخصیص دهد. در واقع قرار بود به ۳.۵ میلیون نفر افرادی که به عنوان جامانده سهام عدالت شناسایی شده بودند (افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و همچنین سه دهک اول ایثارگران) نفری ۱۰ میلیون تومان سهام تخصیص داده شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی به این سوال که آیا تخصیص سهام عدالت به جاماندگان برای همیشه منتفی شد یا فقط در سال جاری. پاسخ داد: تخصیص سهام عدالت به جاماندگان تکلیف بودجه سال جاری بود و فعلا مشخص نیست در بودجه سال آینده چه تصمیمی در این مورد گرفته شود. اما در سال جاری به دلیل  مخالفت معاونت حقوقی ریاست جمهوری با پرتفوی این موضوع به نتیجه نرسید.

سهام عدالت

آخرین وضعیت جاماندگان سهام عدالت

 لازم به ذکر است که ساعتی پیش محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، درباره آخرین وضعیت جاماندگان سهام عدالت گفته بود: فهرست کامل گروه‌های اولویت‌دار جامانده از دریافت سهام عدالت در آیین نامه دولت آمده و اگر این آیین نامه به تصویب هیات دولت برسد،  پس از نهایی شدن پرداخت سهام به جاماندگان تحت پوشش نهادهای حمایتی،  سال آینده باقی مانده مشمولان نیز تعیین تکلیف خواهند شد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه پرداخت سهام به حدود ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار جامانده تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در مراحل پایانی است، گفت: ۱۲ تا ۱۵ میلیون جامانده دیگر داریم که بازنشستگان، کارگران فصلی و ساختمانی در اولویت آن قرار دارند.

محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، درباره آخرین وضعیت جاماندگان سهام عدالت گفت: مجلس سال گذشته دولت را مکلف کرد که در سال جاری به جاماندگان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی سهام عدالت بدهد.

وی با بیان اینکه پرداخت سهام به حدود 3 میلیون و 600 هزار جامانده تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در مراحل پایانی است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این 12 تا 15 میلیون نفر دیگر جامانده از سهام عدالت هستند که  بازنشستگان، کارگران فصلی و کارگران ساختمانی در اولویت آن قرار دارند.

رئیس کمیسیون اقتصادی، ادامه داد:  البته فهرست کامل گروه‌های اولویت‌دار جامانده از دریافت سهام عدالت در آیین نامه دولت آمده و اگر این آیین نامه به تصویب هیات دولت برسد،  پس از نهایی شدن پرداخت سهام به جاماندگان تحت پوشش نهادهای حمایتی،  سال آینده باقی مانده مشمولان نیز تعیین تکلیف خواهند شد.

پورابراهیمی، درباره برخی اظهارنظرات از سوی مسئولان اقتصادی دولت مبنی بر عدم وجود سهام کافی برای اهدا به سایر جاماندگان سهام عدالت گفت: به هر حال این موضوع، چالشی است که وجود دارد و ما در سال آینده در نظر داریم تا این مسئله را با حضور مسئولان دولت به دقت مورد ارزیابی قرار دهیم تا در نهایت مشخص شود آیا امکان اختصاص سهام به سایر جاماندگان وجود دارد یا خیر.

چرا برخی مشمولان سود سهام عدالت دریافت نخواهند کرد؟

اما سود سهام عدالت ممکن است برای برخی از افراد واریز نشود که پیش از این مدیر پرداخت سود سپرده گذاری مرکزی آقای حسین قشمی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: شماره شبای نامعتبر، حساب بانکی مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت از مهم‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود سود به حساب سهامداران سهام عدالت واریز نشود.

مشمولانی که سود سهام عدالت خود را دریافت نکردند چه کنند؟

اما افرادی که سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده بنا بر اعلام شرکت سپرده گذاری مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانند با مرکز تماس سپرده‌گذاری مرکزی با شماره ۱۵۶۹ تماس گرفته یا به سامانه سهام عدالت و سامانه ذی‌نفعان مراجعه کنند.

سهامداران مراقب سودجویان باشند!

حالا که بحث واریز سود سهام عدالت داغ شده سودجویان نیز این فرصت را غنیمت شمرده و به دنبال پهن کردن دام برای سهامداران هستند که در این خصوص نیز شرکت سپرده گذاری مرکزی طی اطلاعیه اعلام کرده است: با واریز مرحله دوم سود سهام عدالت برخی مجرمان سایبری با ترفند‌های جدید و با ارسال پیامک و یا پیام در شبکه‌های اجتماعی با نام واریز سود سهام عدالت مترصد کلاهبرداری از مردم هستند.

در این پیام‌های جعلی که به تازگی منتشر شده، از مخاطبین درخواست می‌شود که برای دریافت سود سهام خود از طریق لینک آلوده اقدام کند که سهامداران می‌بایست نسبت به این اقدام کلاهبردارانه آگاه باشند.

بر این اساس مجرمان سایبری با طراحی پلتفرم مجرمانه در قالب استفاده از نام و نشان سامانه سهام عدالت و ارسال پیامک مبنی بر واریز مبالغ مختلف به حساب‌های مالی هموطنان مشروط به مراجعه لینک یا پیوند درج شده در پیامک، گوشی تلفن همراه فریب‌خوردگان را به صفحات جعلی پرداخت موسوم به فیشینگ هدایت می‌کنند.

سود سهام عدالت عملکرد مالی سال ۱۴۰۰ شرکت ها هم سرانجام به ایستگاه پایانی خود رسید سودی که نسبت به دوره مالی قبلی رشد قابل توجه ای داشت.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.