کد خبر : 30642 / /
/

نوید محمدزاده|نوید محمدزاده عکس|نوید محمدزاده بیوگرافی

نوید محمدزاده و خانمش بالاخره آفتابی شدند| فرشته حسینی به خاطر نوید محمدزاده ذوق مرگ شد!

نوید محمدزاده عکس جدید از خود منتشر کرد.

نوید محمدزاده و خانمش بالاخره آفتابی شدند| فرشته حسینی به خاطر نوید محمدزاده ذوق مرگ شد!

نوید محمدزاده بازیگر معروف سینمای ایران است. نوید محمدزاده با فرشته حسینی ازدواج کرده است. نوید محمدزاده در جشنواره فیلم برتر شده است. نوید محمدزاده و همسرش در جشنواره فیلم کن حاشیه ساز شدند و مدتی از دوربین ها دور بودند. نوید محمدزاده با ایفای نقش در فیلم جدیدش نظرات مثبت زیادی را درپی داشت.

فرشته+حسینی

زندگی هنری و سینمایی نوید محمدزاده

همچنین در این چند سال اخیر به دلیل کیفیت بالای فیلم‌هایی که در آن ها به ایفای نقش پرداخته است و همنیطور توانایی بسیار زیادی که مردم و منتقدان از او بر روی پرده‌های سینما مشاهده کرده‌اند باعث شد تا جوایز متعددی را در سطوح و انواع مختلفی کسب کند و بعد از هر چند مدت نام او در رسانه‌ها بر سر زبان‌ها بیفتد.

در یک سال اخیر هم به دلیل لباس‌ها و استایل‌های خاصی که در مجالس گوناگون به تن می‌کند حواشی خاص زیادی را در رسانه‌ها به دنبال خود کشیده و در مجموع تمامی این موضوعات سرانجام باعث شدند تا این بازیگر کردستانی بیشتر از هر کس دیگری در رسانه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار باشد و حواشی زندگی بیشتر از پیش مورد توجه مردم قرار بگیرد.

رابطه نزدیک نوید محمدزاده با فرشته حسینی

فرشته حسینی بازیگر افغان

فرشته حسینی بازیگر افغانی مقیم ایران

در یک سال اخیر تقریبا از قبل از شروع نمایش سریال پخش خانگی قورباغه زمزمه‌هایی از آشنایی و ارتباط نزدیک او با فرشته حسینی به گوش می‌رسید که اتفاقا همانطور که گفته شد رسانه‌ها خیلی سریع روی این موضوع توجه کرده و سعی داشتند تا جزییات بیشتری از نحوه آشنایی و چگونگی رابطه میان آن دو اطلاعات کسب کنند.

فرشته حسینی و سابقه هنری او در سینما

فرشته حسینی و بازیگران سینمای ایران

فرشته حسینی بازیگر افغانی نامزد نوید محمدزاده

شاید تعداد بیشتری از مردم فرشته حسینی را با سریال قورباغه بشناسند و در مجموع از سوابق بازیگری و هنری او چندان اطلاعات دقیق و درستی نداشته باشند. اما باید توجه داشت که فرشته حسینی بیش از یک دهه است که در سینمای ایران مشغول به فعالیت است و در فیلم‌های با کیفیتی نیز به ایفای نقش پرداخته.

فرشته حسینی متولد ۱۳۷۶در تهران است. او در خانواده‌ای افغان و پر جمعیت بزرگ شده  است و پدر و مادر او افغان هستند. در نه سالگی اولین فیلم خود را بازی کرده در واقع از همان زمان به بعد توانست به فعالیت‌های حرفه‌ای‌تری در دنیای سینما دست پیدا کند.

او برای بهتر شدن و چیزی که امروز به آن تبدیل شده است تا به حال استادانی نظیر آقای اصغر محبی و خانم مهتاب نصیر پور را داشته است و به گفته خود او آن ها در این مسیر بیشترین کمک را به او واداشته‌اند و در حقیقت یکی از دلایل پیشرفت خود را استادان خوبی که تا به حال داشته است می‌داند.

فرشته حسینی همانطور که گفته شد در فیلم‌های متعددی به ایفای نقش پرداخته است که در مهم‌ترین آن ها می‌توان به فیلم رفتن به کارگردانی نوید محمودی اشاره کرد که در همان اثر نیز توانست جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را در جشنواره فیلم مراکش کسب کند و همین موضوع تبدیل به نقطه عطفی در زمینه‌ و تجربه هنری او شد.

از آن جا که بازیگر کم حاشیه‌ای است و در واقع کمتر با رسانه‌ها در ارتباط است با نام او رسانه‌ها ناخودآگاه دقت زیادی بر جزییات زندگی وی می‌کنند که همین موضوع سبب شد تا به طرز آشنایی و نحوه ارتباط او با نوید محمد زاده یکی از بهترین و مشهورترین بازیگران سینمای ایران دقت زیادی صورت بگیرد.

ماجرای رابطه عاشقانه نوید محمدزاده و فرشته حسینی

رابطه عاشقانه نوید محمدزاده با فرشته حسینی افغانی

ماجرا از آن جا شروع شد که در حین مراحل فیلمبرداری و ساخت سریال قورباغه که چندی پیش فصل اول آن در پخش و نمایش خانگی به اتمام رسید، خبرها حاکی از آن بودند که این دو ارتباط خیلی نزدیکی با یکدیگر دارند و همین موضوع توجه رسانه‌ها را به آن‌ها تا حدی بالا برد و افزایش داد.

ویدیو کلیپ نوید محمدزاده فرشته حسینی افغان

پس از این زمزمه‌ها و حدس و گمان‌ها هنگام تولد نوید محمدزاده، فرشته حسینی تولد او را با متنی صمیمانه و کمی رمانتیک تبریک گفت که دوباره همین موضوع به ظاهر بی اهمیت توجه‌های زیادی را به خود معطوف کرد.

فرشته حسینی بازیگر ایرانی - افغانستانی فیلم سینمایی « دسته دختران» درباره بازی در فیلمی از جنگ علیه ایران گفت: حس من نسبت به ایران و افغانستان خیلی فرقی ندارد، چون در ایران به دنیا آمده‌ام، در اینجا بزرگ شدم و اینجا را واقعا دوست دارم.

به گزارش ایسنا، فیلم «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی عصر جمعه ۱۵ بهمن ماه در سینمای رسانه‌ها در مرکز همایش‌های برج میلاد به نمایش درآمد که حاشیه‌ای‌ترین اتفاق آن همراهی نوید محمدزاده  با همسرش فرشته حسینی یکی از بازیگران این فیلم در سالن نمایش و نشست خبری بود.

فرشته حسینی که از خانواده‌ای اهل افغانستان و در ایران متولد شده، در پاسخ به پرسشی از سوی یک خبرنگار افغانستانی درباره وطن‌پرستی و اینکه چه حسی داشته که در فیلمی که به جنگ ایران مربوط می‌شده بازی کرده است؟ گفت: حس من نسبت به ایران و افغانستان فرقی نمی‌کند بخصوص آنکه در ایران به دنیا امده‌ام.  در کامنت‌ها (فضای مجازی) خوانده بودم که گفته بودند شما را چه به این که در یک فیلم جنگی ایرانی بازی کنی؟  من فکر می‌کنم هر کسی می‌تواند درک کند که وقتی در یک جا بزرگ می‌شوی نمی‌توانی آنجا را از خود جدا بدانی. من خود را یک ایرانی می‌دانم، چون اینجا بزرگ شدم، درس خواندم و همه دوستانم در اینجا هستند.

این صحبت‌های او با تشویق نوید محمدزاده و خبرنگاران حاضر در نشست مواجه شد.

او درباره همذات‌پنداری با وضعیت افغانستان پس از بازی در این فیلم بیان کرد:‌ من نظرات دیگری درباره جنگ داشتم، اما وقتی در این فیلم بازی کردم متوجه شرایط وحشتناکی از جنگ شدم و اینکه آدم‌های عادی چطور توانستند زندگی کنند. با این فیلم به یاد جنگ افغانستان افتادم و افتخار می کنم که عضو کوچکی از دسته دختران بودم. ما تلاش کردیم بگوییم جنگ یک مسئله وحشتناک است.

در نشست خبری این فیلم کارگردان اگرچه با بعضی سوال‌های غیرحرفه‌ای هم روبرو می‌شد، اما در برابر بیشتر سوال‌ها واکنشی خاص داشت و یا جواب های کوتاه مثل «خیر» می‌گفت یا با طعنه و کنایه این طور میگفت که «من همین قدر بلد بودم بسازم»، «شاید شما می‌ساختید فیلم بهتری می‌شد».

منیره قیدی درباره واقعی بودن شخصیت‌های فیلمش نیز گفت: دسته دختران به طور کامل واقعی نیست اما از اتفاق‌ها و داستان‌هایی که در این مورد بوده برداشت‌هایی داشتیم و تقریباً کاراکترها ساختگی هستند.

وی درباره شباهت فیلمش با «تنگه ابوقریب» هم گفت: در این زمینه الگوهای بهتری در جهان و ایران داریم که سال‌های گذشته توسط آقایان درویش و حاتمی‌کیا هم ساخته شده‌ند. اما اگر الگویی داشته‌ام تنگه ابوقریب نبوده است.

او در پاسخ به بعضی ایرادها به فیلمش یادآور شد که سال‌های طولانی منشی صحنه بوده و در کارهای جنگی هم دستیاری کرده است. ضمن اینکه خیلی هم جوان نیست و سنی از او گذشته و حافظه تصویری‌ای دارد که برای ساخت این فیلم به او کمک کرده است.

قیدی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چقدر جسارت ورود به خط اول جنگ را داشته؟ گفت: من فیلمسازی هستم که دوست داشتم چنین فیلمی بسازم و به این فکر نکردم که باید حتما جسارت داشته باشم، چون خیلی دلی کار می‌کنم.

او درباره اینکه چرا پایان فیلم با شکست همراه است؟ توضیح داد: فکر می‌کنم همه می‌دانیم که سقوط خرمشهر چطور پیش رفته و اگر غیر از این نشان می‌دادیم آن موقع سوال دیگری مطرح می‌شد، اما دسته دختران درباره سقوط خرمشهر نیست بلکه درباره عشق، اتحاد و امید به آینده است. پایان بندی فیلم هم درباره مفاهیمی غیر از شکست صحبت می کند.

در این نشست نیکی کریمی، حسین سلیمانی، محمدرضا منصوری، میلاد اکبرنژاد، صدف عسگری، حمید نجفی راد، عباس عباسی و ابراهیم امینی به عنوان جمعی دیگر از عوامل حضور داشتند که توضیحاتی را درباره فیلم بیان کردند.

 منصوری - تهیه کننده فیلم - درباره اینکه آیا سیمرغ مردمی جشنواره را می‌تواند بگیرد؟ گفت: ما سال گذشته هم فیلمی داشتیم که تا روزهای آخر در صدر جدول بود و امسال باز هم امید به کسب سیمرغ بلورین داریم، اما سیستم سمفا بر آراء مردمی کنترل ندارد و پیشنهاد می‌کنم فرایند رأی‌گیری مردمی به خانه سینما برگردد، چون  بر اساس پیام‌هایی که از مردم دریافت کرده‌ام عده‌ای از آن‌ها پیامک رأی را دریافت نکردند و من به این سیستم اعتراض دارم.

فرشته+حسینی

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.