کد خبر : 5722 / /
/

اخبار روز| اخبار بازنشستگان| خبرخوش برای بازنشستگان

خبرجدید برای بازنشستگان! + جزئیات بیشتر کلیک کنید

دلیل تاخیر در پرداخت این مابه‌التفاوت، کش و قوس، طولانی‌مدت بر سر تامین منابع آن بود.

خبرجدید برای بازنشستگان! + جزئیات بیشتر کلیک کنید

پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان (سایر سطوح) از عصر دیروز، چهارشنبه ۲۰مرداد، آغاز شد. پیش از آن نیز، سازمان برنامه و بودجه، از پرداخت پاداش بازنشستگان سال ۹۹ خبر داده بود.

از عصر دیروز علاوه بر مستمری مرداد بازنشستگان، مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۰ آنها نیز در حال پرداخت است.

دلیل تاخیر در پرداخت این مابه‌التفاوت، کش و قوس، طولانی‌مدت بر سر تامین منابع آن بود.

در روزهای گذشته نیز سازمان برنامه و بودجه، از پرداخت پاداش بازنشستگان سال ۹۹ خبر داده بود. بر این اساس ۷۳۴ میلیارد تومان به پرداخت پاداش بازنشستگی آنها اختصاص یافت.

این در حالی است که بر اساس اخبار رسانه‌ها و طبق گزارش دیوان محاسبات، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی در دو ماه اول سال ۱۴۰۰ برای تامین منابع مالی از جمله پرداخت حقوق بازنشستگان به ترتیب از تنخواه گردان خزانه و تسهیلات کوتاه مدت بانکی استفاده کرده‌اند.

کسری منابع صندوق بازنشستگی کشوری باعث شد این صندوق به منظور پرداخت حقوق بازنشستگان و موظفین، مبلغ ۵۶ میلیون و ۹۸۹ ریال تنخواه را از خزانه دریافت کند.

همچنین سازمان تأمین اجتماعی در دو ماهه ابتدای سال بابت تأمین منابع مالی سازمان، اقدام به اخذ تسهیلات کوتاه مدت بانکی کرده است.

پیش‌بینی اعتبار همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

حقوق بازنشستگان پیش‌بینی اعتبار همسان‌سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی در قانون بودجه 1400

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس این مصوبه قانون بودجه، اعتبار لازم برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی در کشور پیش‌بینی شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، «حمیدرضا حاجی‌بابایی» اظهار کرد: محل تأمین اعتبار همسان‌سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی براساس جزء(1)، بند(و) تبصره(2)،در قانون بودجه 1400 پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به جزء(1)، بند(و) تبصره(2) قانون بودجه 1400 گفت: براساس این مصوبه قانون بودجه، اعتبار لازم برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری وتأمین اجتماعی در کشور پیش‌بینی شده است.

وی افزود: در این مصوبه، مواردی که محل تأمین آن از محل فروش سهام است، به ردیف درآمدی شماره 310517 واریز می‌شود و از محل ردیف هزینه‌ای 93-530000 مبلغ یک میلیون و 300 هزار میلیارد (1,300,000,000,000,000) ریال، جهت تقویت تأمین اجتماعی افراد تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری، لشکری و فولاد در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: تأدیه بخشی از دیون و ایفای تعهدات قانونی سازمان تأمین اجتماعی (هشتصد و نود هزار میلیارد (890٬000٬000٬000٬000 ریال) نیز پیش‌بینی شده است.

وی به بیمه تکمیلی ایثارگران و خانواده شهدا نیز اشاره کرد و گفت: مطالبات قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب 1396/12/20، نظام تأمین اجتماعی فراگیر و متمرکز، همچنین تأمین حداقل مسکن و معیشت و بیمه زنان مُعسر، زنانی که هم‌زمان از سه مؤلفه حمایت خانواده، ارث مُکفی و شغل قانونی محروم هستند، در این مصوبه مدنظر قرار گرفته است.

حاجی‌بابایی تأکید کرد: مشمولین قانون معافیت پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایان تا میزان پنج نفر کارگر مصوب 1361/12/19، بر اساس فهرست کارگاه‌های مشمول مصوب دولت، قانون بیمه‌های اجتماعی قالی‌بافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه‌دار مصوب 1388/5/18 و ماده (7) قانون هدفمندسازی یارانه‌ها شامل زنان سرپرست خانوار، رانندگان حمل و نقل عمومی، صیادان شمال و جنوب، مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور، هنرمندان و نویسندگان، مربیان مهدکودک و مراکز توانبخشی بهزیستی نیز مشمول این بند تبصره 2 قانون بودجه 1400 می‌شوند.

وی اظهار کرد: براساس قانون بودجه مصوب 1389 کل کشور، تبصره 14 قانون بودجه مشمول خادمان مساجد، باربران و رانندگان نیز می‌‌شود.

منبع:گسترش نیوز 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.