کد خبر : 41475 / /
/

هشدار جدی به شهروندان تهرانی و اهوازی | در این ساعات از خانه خارج نشوید

تابش اشعه فرابنفش خورشید در برخی از مراکز استان‌های ایران از جمله تهران و اهواز به سطح بسیار زیاد رسیده و مطابق توصیه‌ کارشناسان، اگر در خارج از منزل کار می‌کنید یا وقت خود را سپری می‌کنید، لباس محافظ UV بپوشید و از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

هشدار جدی به شهروندان تهرانی و اهوازی | در این ساعات از خانه خارج نشوید

بر اساس اطلاعات سامانه‌های جهانی هواشناسی، موج گرما در کشور ایران پایدار است و طی 2 هفته آینده شاهد کاهش دمای هوا نخواهیم بود.

بر اساس این پیش‌بینی‌ها، هفته جاری و هفته آینده می‌تواند، گرم‌ترین بازه زمانی سال 1402 باشد و دمای هوا در استان‌های جنوبی از 50 درجه عبور کند. بر اساس این اطلاعات، دمای هوا در استان تهران فراتر از دمای 40 درجه نوسان خواهد کرد و دمای نوار ساحلی کشور نیز به مرز 40 درجه خواهد رسید.

بر اساس گزارش سامانه‌های جهانی هواشناسی، شاخص اشعه فرابنفش در ساعات 11 الی 16 امروز در پایتخت به حداکثر مقدار خود می‌رسد و وارد محدوده «بسیار زیاد» خواهد شد. حضور طولانی در مقابل تابش فرابنفش، می‌تواند احتمال ابتلاء به آسیب‌های حاد و مزمن پوستی، بینایی و تخریب سیستم ایمنی بدن را به دنبال داشته باشد.

همچنین خوزستان نیز تا پایان هفته با سطح بسیار زیاد اشعه فرابنفش مواجه است.

*تعطیلی فعالیت‌ها با ورود به شاخص بسیار زیاد  اشعه فرابنفش

در این راستا، محمد عباس‌نژاد، کارشناس مسائل اقلیمی و هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: بسیاری از کشورهای دنیا با ورود به محدوده بسیار زیاد اشعه فرابنفش بخشی از فعالیت‌هایی که منتهی به خارج شدن مردم از خانه می‌شود را تعطیل می‌کنند.

*مردم از خانه‌های خود خارج نشوند

به گزارش فارس، گرمای شدید و افزایش شدت تابش اشعه فرابنفش می‌تواند زمینه بروز مشکلات گسترده برای مردم را فراهم کند. در این راستا حضور در خارج از منزل برای انجام فعالیت‌های جاری باید به حداقل رسیده و یا از پوشش‌های ضد اشعه فرابنفش استفاده شود.

در همین راستا، کشورهای ایتالیا و آلمان نیز در تابستان جاری با افزایش شدت گرمای هوا نسبت به تعطیلی برخی از فعالیت‌های جاری خود اقدام کرده‌اند.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.