کد خبر : 37631 / /
/

فرشته حسینی | فرشته حسینی نوید محمدزاده | فرشته حسینی فیلمگرافی

حرکتی اعتراضی عجیب فرشته حسینی سوژه شد | فرشته حسینی جوگیر می شود + عکس

سیمین دختری خرمشهری است که بعد از حمله عراقی‌ها به شهرشان تصمیم می‌گیرد پا به پای دیگر مردان بجنگد. برادران سیمین در خط مقدم نبرد با بعثی‌ها هستند و سیمین از پدرش برای رفتن به معرکه جنگ، سیلی می‌خورد. او اما با دسته دختران همراه می‌شود و در شبی که تصمیم می‌گیرند به دل دشمن بزنند؛ در حرکتی اعتراضی موهای سرش را می‌تراشد. فرشته حسینی بازیگر نقش سیمین «دسته دختران» درباره این نقش گفته ‌است: «سیمین یک دختر معمولی بوده که داشته زندگی‌اش را می‌کرده و بعد جنگ شده، شاید اولش جوگیر می‌شود اما از یک جایی به بعد، قلب و ذهن و روحش درگیر جنگ می‌شود.»

حرکتی اعتراضی عجیب فرشته حسینی سوژه شد | فرشته حسینی جوگیر می شود + عکس

فرشته حسینی 6 اردیبهشت 1376 بازیگر دو تابعیتی ایرانی-افغانستانی می باشد. فرشته حسینی فعالیت هنری را از 9 سالگی در تئاتر شروع کرد. فرشته حسینی در سال 1394 با بازی در فیلم رفتن به کارگردانی نوید محمودی فعالیتش را در سینما شروع کرد. فرشته حسینی و نوید محمد زاده در تیر ماه 1400 با یکدیگر ازدواج کردند.آخرین اخبار مربوط به فرشته حسینی را در خبر آزاد دنبال کنید .

فرشته حسینی

زندگینامه فرشته حسینی

زمینه فعالیت: سینما، تئاتر

تولد: ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶

تهران، ایران

ملیت: افغانستانی، ایرانی

پیشه: بازیگر

سال‌های فعالیت: ۱۳۸۸ - اکنون

فرشته حسینی متولد ۶ اردیبهشت ماه، سال ۱۳۷۶ در تهران، بازیگر سینما و تئاتر افغان‌ تبار اهل ایران است.

فرشته حسینی از پدر و مادری مهاجر و افغان‌تبار در تهران متولد شد و 5 خواهر و 1 برادر دارد. و از دانش آموختگان اصغر محبی، مهتاب نصیرپور، محمد رحمانیان بازیگران پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران است.

فرشته حسینی بازیگری را از سنین پایین و حدود 9 تا 12 سالگی با تئاتر آغاز کرد و با فیلم رفتن ساخته برادران محمودی در سال 95 به سینما آمد  این فیلم برایش موفقیت های زیادی به همراه داشت و جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره مراکش را به ارمغان آورد.فرشته حسینی فعالیت هنری‌اش را زمانی که ۹ سال سن داشت آغاز کرد و به‌خاطر حساسیت‌هایی که خانواده‌اش داشتند فعالیتش را از تئاتر شروع کرد. وی در کنار تئاتر در فیلم‌های سینمایی و مستند هم بازی کرده‌است.

فرشته حسینی

 آغاز فعالیت هنری فرشته حسینی

فرشته حسینی فعالیت خود در عرصه بازیگری را از زمان 9 سالگی و در کلاس های بازیگری افرادی همچون اصغر محبی، محمد رحمانیان و مهتاب نصیرپور گذراند. بازیگری را به دلیل حساسیت خانواده از تئاتر شروع کرد و مقام دوم استان تهران در تئاتر را به دست آورد. او بعد از موفقیت در تئاتر تصمیم گرفت وارد عرصه سینما شود. او برای اولین بار با مستند من یک دهتر شادم مقابل دوربین قرار گرفت.

کارگری فرشته حسینی از کودکی

در زمان کودکی برای تامین هزینه های مدرسه خود مجبور بودم تا دیر وقت در یک کارگاه خیاطی کار کنم تا کمک خرج خانواده هم برای تامین معاش باشم

روزهای سختی بود که هیچ وقت فراموش نمی کنم ، روزهای که از خستگی زیادی روی چرخ خیاطی خواب می رفتم

گلایه‌های فرشته حسینی از نژادپرستی ها

اگرچه فرشته حسینی در برنامه زنده تلویزیونی ، در دفاع از هنرمندان و سینماگران ایرانی برآمد، اما همواره از نگاه‌های تبعیض آمیزی که در جامعه نسبت به پناهجویان افغان وجود دارد، گلایه داشته است.

چندی پیش این بازیگر، دل‌نوشته‌ای را در فضای مجازی منتشر ساخت که متن آن به این شرح بود:

فرشته حسینی "متولد ایرانم، از پدر و مادری افغانستانی. چی باعث می‌شود کسی فکر بکند من نباید از حقوق انسانی بهره مند باشم؟ کی تصمیم می‌گیرد که اجازه داشتن عزت نفس، حقوق برابر و آرامش رو به من ندهد؟ چی باعث می‌شود وقتی می‌خواهید کسی رو مسخره کنید بگویید مثل افغانیا می‌ماند؟ چی توی من وجود دارد که آنقدر شما رو آزار می‌دهد؟"

در بخش دیگری از این دل‌نوشته آمده بود: "این مرزها قرار نیست که تعیین بکند که چه کسانی رو باید دوست داشته باشیم و از چه کسایی متنفر باشیم بدون این که ارتباطی برقرار شده باشد. قرار نیست هیچ مرزی مانع عشق ورزیدن و احترام بشود."

فرشته حسینی

دفاع فرشته حسینی از کارگردان‌ها و بازیگران ایرانی

فرشته حسینی در برابر سوال شیطنت آمیز مجری تلویزیون طلوع که از او درباره تجربه‌اش از تحقیر شدن در ایران پرسید، گفت: "شاید باورتان نشود در زمانی که در فیلم سینمایی کار می‌کردم هموطنان افغانستانی مرا به دلیل اینکه یک دختر هستم تحقیر می‌کردند، اما از زمانی که در ایران فعالیت هنری دارم یک روز هم تحقیر نشدم. کارگردان‌ها و بازیگران ایرانی مرا تشویق می‌کردند

 ماجرای عاشقانه های عجیب و غریب فرشته حسینی و نوید محمد زاده

هچمنین به نقل از دیگر رسانه ها ، نوید محمدزاده با انتشار ویدئویی عاشقانه از فرشته حسینی تولد وی را تبریک گفت و فرشته حسینی را جان خود خطاب کرد. با انتشار این ویدئو شایعاتی مبنی بر ازدواج این زوج قوت گرفت.

از سال ۱۳۹۹ شایعاتی مبنی بر رابطهٔ عاطفی نوید محمدزاده با فرشته حسینی، بازیگر افغانی‌ تبار سینمای ایران، به گوش می‌رسید تا اینکه در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ نوید محمدزاده با انتشار پستی این شایعات را تأیید کرد و فرشته را «جان خود» نامید و به سه زبان فارسی، پشتو و کردی ضمن تبریک تولد وی عشق خود را ابراز کرد؛ حسینی نیز با بازنشر پست محمدزاده، پاسخ او را داد.  فرشته حسینی بازیگری است از پدر و مادری افغان که در تهران به دنیا آمده است. پیش از این اما شایعاتی از ازدواج نوید محمدزاده و فرشته حسینی مطرح شده بود

فرشته حسینی

مروری بر نقش های فرشته حسینی

رفتن

فیلم رفتن محصول مشترک ایران و افغانستان است که ماجرای این فیلم درباره عشق فرشته و نبی که در بالا و پایین مهاجرت و عشق در غربت می باشد. فرشته حسینی برای بازی در این فیلم در جشنواره بین المللی مراکش موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر زن شد.

یلدا

فیلم یلدا به کارگردانی مسعود بخشی و در ژانر اجتماعی دارد. این داستان درباره فردی به نام مریم است که به دلیل قتل شوهرش به اعدام محکوم می شود و فرشته با حضور کوتاه و تاثیر گذار خود پرونده را وارد مسیر جدیدی می کند.

شکستن همزمان بیست استخوان

کارگردان این فیلم جمشید محمودی بوده که داستان درباره پناهنده ای افغانی است که با کار در شهرداری تلاش می کند خانواده اش به شکل قاچاقی به آلمان مهاجرت کنند. اسم فرشته حسینی در این فیلم هنگامه است.

سونامی

این فیلم ساخته میلاد صدرعاملی بوده که درباره زندگی دو تکواندوکار ملی پوش به نام های مرتضی و بهداد است که فرشته حسینی در این فیلم نقش ورزشکار ایرانی - افغانی به نام ترگل را ایفا می کند که نمی تواند در تیم ملی حضور داشته باشد و رابطه عاشقانه ای را با بهداد دارد.

فرشته حسینی

هفت و نیم

این فیلم سومین همکاری فرشته حسینی با برادران محمودی بوده که از هفت قسمت تشکیل شده که در هر قسمت دختری را نشان می دهد که درگیر مسائل ازدواج است. در فیلم فرشته حسینی نفش دختری را ایفا می کند که از ترس از دست دادن آبروی خود مجبور به انجام کاری برخلاف میل خود می شود.

دسته دختران

این فیلم به کارگردانی منیر قیدی درباره مقاومت زنان در روزهای جنگ تحمیلی است. فرشته حسینی که در این فیلم نقش سیمین را دارد دختری سرکش که برخلاف میل خانواده اش می خواهد در جریان جنگ حضور داشته باشد. فرشته حسینی با بازی در این فیلم موفق به کسب دیپلم افتخار بهترین نقش مکمل از چهلمین دوره‌ی جشنواره‌ی فیلم می‌شود.

چرا گریه نمی کنی؟

این فیلم به نویسندگی و کارگردانی علیرضا معتمدی درباره زندگی فردی به نام علی شهناز بوده که پدر و مادر خود را از دست داده و مراقبت از برادر کوچکش را وظیفه خود می داند و به خاطر اتفاقی تلخ برادر کوچکش را از دست می دهد. مهم ترین مسئله بعد از مرگ برادرش گریه نکردن علی شهناز بوده که تمام اطرافیان او می پرسند چرا گریه نمی کنی؟

جوایز و افتخارات فرشته حسینی

فرشته حسینی با بازی در فیلم سینمایی رفتن موفق به کسب عنوان بهترین بازیگر زن شد.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.