کد خبر : 32145 / /
/

شهاب حسینی | شهاب حسینی پوست شیر | شهاب حسینی ازدواج مجدد

بیوگرافی شهاب حسینی

به تازگی عکسی از شهاب حسینی در کنار ساناز ارجمند در فضای مجازی منتشر شده است که حواشی زیادی برای این بازیگر ایجاد کرده است.

بیوگرافی شهاب حسینی

شهاب حسینی بازیگر،فیلم ساز ومجری سینمای ایران 14 بهمن ماه سال 1352 متولد شده است. شهاب حسینی جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را برنده شده است. شهاب حسینی در سال 1374 ازدواج کرده و دو فرزند پسر دارد. شهاب حسینی با ایفای نقش در فیلم فروشنده به کارگردانی اصغر فرهادی،جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن ر ا دریافت کرده است.شهاب حسینی مدتی است از همسرش جدا شده  و دوباره ازدواج کرده است.

شهاب حسینی

سال‌های نخستین زندگی شهاب حسینی

سید شهاب‌الدین حسینی تنکابنی در سال ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. او نخستین فرزند خانواده است و یک برادر و دو خواهر دارد. اصلیت او به تنکابن مازندران برمی‌گردد. او چند سالی را نیز در دوران کودکی همراه با خانواده در خرم‌آباد زندگی کرد. تحصیلات دانشگاهی‌اش در رشتهٔ روان‌شناسی دانشگاه تهران بود که آن را به قصد مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. حسینی در سال ۱۳۷۴ ازدواج کرد، فرزند نخست او با نام محمدامین در زمستان ۱۳۸۲ و فرزند دوم او به نام امیرعلی در تابستان ۱۳۹۰ به دنیا آمدند. او کار خود در بخش هنر را با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو آغاز کرد.

درخشش شهاب حسینی در سینما و تلویزیون

شهاب حسینی کار خود را با تئاتر دانشجویی و بعد گویندگی رادیو شروع کرد، سپس در برنامه ای به نام اکسیژن درتلویزیون ظاهر شد. در چند برنامه دیگر هم مثل برپا برپا، به رنگ صبح، سایه روشن و... بعنوان مجری حضور داشت، با سریال خانواده بعد از باران پا به عرصه بازیگری گذاشت.

​شهاب حسینی سالهای بعد، هم بکار بازیگری و هم اجرا پرداخت. او به خاطر بازی در فیلمهای سینمایی واکنش پنجم و شمعی در باد و محیا مورد توجه قرار گرفت، همچنین در سال ۱۳۸۶ برای فیلم محیا از جشنواره بین المللی فیلم فجر، موفق به کسب دیپلم افتخار برترین بازیگر نقش اول مرد شد و در سال ۱۳۸۷ در همین جشنواره برای فیلم سوپر استار سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد. شهاب حسینی همچنین بخاطر فیلمهای پرسه در مه به کارگردانی بهرام توکلی و درباره الی به کارگردانی اصغر فرهادی بازیگر مرد برگزیده چهاردهمین جشن بزرگ سینمای ایران نیز بود.

شهاب حسینی بهمراه چندی از دوستانش و همینطور برادرش سید مهدی حسینی، گروه موسیقی هفت را تأسیس کردند. تاکنون چهار مجموعه آهنگ از این گروه منتشر شده است که شهاب حسینی در آلبوم یک و دو به دکلمه پرداخته و در آلبوم سه و چهار خوانندگی کرده است. هفت سین (به صورت هم خوان)، وقت رفتن، پرواز، خدا و خداحافظ (به صورت سولو) نام آهنگ هایی است که شهاب حسینی در آلبوم هفت ۳ خوانندگی کرده است. همچنین در آلبوم هفت ۴ آهنگهای پریچهر، آشنای غریب و بدرود را به صورت سولو (تک خوان) و همچنین تک آهنگ شهزاده رؤیا را خوانندگی کرده است.

شهاب حسینی

ماجرای ازدواج شهاب حسینی از زبان خودش

تا قبل از این که همسرم را ببینم، قصد ازدواج نداشتم تا این که روزگار ما را در برابر هم قرار داد. به او پیشنهاد آشنایی دادم اما همسرم هیچ اعتقادی به اینگونه دوستی ها و آشنایی ها نداشت و گفت:اگر کسی واقعا عاشق است و تمایل قلبی برای رسیدن به دختر مورد علاقه اش دارد، باید در این راه صادقانه گام بردارد و بنابراین موضوع را با خانواده ام در میان گذاشتم و مصمم به ازدواج شدم. دیگر تکه دوم زندگی ام را پیدا کرده بودم. بعد از صحبت های اولیه و رسم و رسومی که در این رهگذر طی می شود، بعد از 4-3 ماه نامزدی، عقد کردیم اما شرایط برگزاری جشن عروسی را نداشتم، از طرفی مایل بودم استقلال در زندگی را با برگزاری جشن توسط خودم آغاز کنم؛ به همین دلیل 3 سال طول کشید تا ما به جشن عروسی برسیم.

من آن زمان سیدشهاب الدین حسینی بودم. فقط همین. خلاصه اینکه ما از صفر و درکنار هم شروع کردیم. البته پدرومادر هردوی ما سعی داشتند که دستمان را بگیرند. اما ما قرار گذاشته بودیم که روی پای خودمان بایستیم و خوشبختانه همین طور هم شد. خلاصه اینکه من سیدشهاب الدین 22ساله و پریچهر قنبری زندگی مشترکمان را با تمام کم و کاستی هایش شروع کردیم و تا امروز باوجود همه سختی ها و فراز و نشیب ها در تمام مدت در کنار هم بودیم.

شهاب حسینی

فیلم های سینمایی شهاب حسینی

۱۳۹۷/ شب

۱۳۹۷/ نرگس

۱۳۹۷/ لابیرنت

۱۳۹۶/ نبات

۱۳۹۶/ مقیمان ناکجا

۱۳۹۵/ لابی

۱۳۹۵/ کربلا جغرافیای یک تاریخ (فیلم مستند، راوی)

۱۳۹۴/ خورشید نیمه شب (به عنوان تهیه کننده)

۱۳۹۴/ برادرم خسرو

۱۳۹۴/ غلام

۱۳۹۴/ فروشنده

۱۳۹۴/ چهرشنبه

۱۳۹۴/ امتحان نهایی

۱۳۹۴/ همین یک ساعت پیش (فیلم کوتاه)

۱۳۹۲-۱۳۹۴/ من ناصر حجازی هستم (فیلم مستند)

۱۳۹۳/ سایه های موازی

۱۳۹۳/ دوران عاشقی

۱۳۹۳/ طعم شیرین خیال

۱۳۹۳/ بیا با من (فیلم کوتاه)

۱۳۹۲/ ساکن طبق وسط

۱۳۹۲/ پنج شتاره

۱۳۹۱/ تعبیر خواب

۱۳۹۱/ آشغال های دوست اشتنی

۱۳۹۱/ حوض نقاشی

۱۳۹۰/ یکی می خواد باهات حرف بزنه

۱۳۹۰/ هیس! دخترها فریاد نمی زنند

۱۳۹۰/ من و زیبا

۱۳۹۰/ به امید دیدار

۱۳۸۷-۱۳۹۰/ ساکن صحرای سکوت (فیلم مستند)

۱۳۸۹/ آفریقا

۱۳۸۹/ جدایی نادر از سیمین

۱۳۸۹/ خان پدری

۱۳۸۹/ برف روی شیروانی داغ

۱۳۸۹/ سوت پایان

۱۳۸۸/ پرسه در مه

۱۳۸۸/ حوالی اتوبان

۱۳۸۸/ آناهیتا

۱۳۸۷/ درباره الی

۱۳۸۷/ سوپراستار

۱۳۸۶/ تنهای

۱۳۸۶/ پرچم های قلعه کاوه

۱۳۸۶/ دلشکسته

۱۳۸۶/ محیا

۱۳۸۶/ نیلوفر

۱۳۸۵/ ایستگاه بهشت

۱۳۸۵/ بچه های ابدی

۱۳۸۵/ غیر منتظره

۱۳۸۵/ قصه عشق

۱۳۸۴/ پیشنهاد پنچاه میلیونی

۱۳۸۳/ قتل آنلاین

۱۳۸۳/ رستگاری در هشت و بیست دقیقه

۱۳۸۳/ گرداب

۱۳۸۲/ الهه زیگورات

۱۳۸۲/ شمعی در باد

۱۳۸۱/ زهر عسل

۱۳۸۱/ این زن حرف نمی زند

۱۳۸۱/ واکنش پنجم

۱۳۸۰/ آدمک ها

۱۳۸۰/ رخساره

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.