کد خبر : 30536 / /
/

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی شد | تعداد آرای موافق و مخالف بذرپاش

نمایندگان مجلس شورای با ۱۸۷ رای موافق، ۶۴ مخالف، ۷ ممتنع و ۵ باطله به مهرداد بذرپاش برای تصدی وزارت راه و شهرسازی رای دادند.

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی شد | تعداد آرای موافق و مخالف بذرپاش

مهرداد بذرپاش

به گزارش همشهری آنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ( چهارشنبه) مجلس، صلاحیت مهرداد بذرپاش برای تصدی وزارت راه و شهرسازی را بررسی کرده و در نهایت سکان وزارت را به دست مهرداد بذرپاش سپردند.

روز یکشنبه هفته جاری نامه معرفی مهرداد بذرپاش به عنوان وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.

مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس نهم بوده و در مرداد سال ۱۳۹۹ با رای نمایندگان مجلس به عنوان رئیس دیوان محاسبات انتخاب شد.

 

copied
بازدید از صفحه اول / /
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.