کد خبر : 29053 / /
/

رتبه بندی معلمان | همسان سازی حقوق معلمان | حقوق جدید معلمان

اتفاقی که معلمان منتظرش بودند بلاخره به وقوع پیوست | حساب معلمان شارژ شد |‌ واریزی شش و نیم میلیونی به حقوق معلمان

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: بودجه مورد نیاز برای رتبه بندی معلمان بسیار زیاد بود و کسی جرأت نداشت در این زمینه ورود کند ولی ما موفق شدیم.

اتفاقی که معلمان منتظرش بودند بلاخره به وقوع پیوست | حساب معلمان شارژ شد |‌ واریزی شش و نیم میلیونی به حقوق معلمان

علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در جمع خبرنگاران گفت: خیلی‌ها به ما می‌گفتند رتبه بندی امکانپذیر نیست اما ما توانستیم. رؤسای جمهور پیشین و فعلی این سوال را از ما داشتند که چگونه می‌توان یک میلیون معلم را رتبه بندی کرد اما ما موفق شدیم با ۳۸ هزار میلیارد تومان این قانون را تصویب کنیم.

وی با بیان اینکه در صد سال گذشته تحولی جدی در حوزه نظام آموزشی نداشته ایم؛ گفت: در علم مدیریت امروز به زنجیره تأمین اهمیت داده می‌شود. سال‌ها قبل تعلیم و تربیت کودکان صفر تا ۶ سال به عهده سازمان بهزیستی بود که آنان دکان دارانه با مسائل آموزشی برخورد می‌کردند و توجهی به محتوای آموزشی در مهدکودک‌ها نداشتند. ما به این موضوع هم ورود کردیم و با تشکیل سازمان تعلیم و تربیت کودک، تربیت کودکان پیش از مدرسه را به عهده گرفتیم.

منادی افزود: پول مورد نیاز رتبه بندی هم خیلی زیاد بود و کسی جرأت نداشت در این زمینه ورود کند. ما این را هم انجام دادیم. اما باید صبر کرد، تمام منافع این طرح به یکباره به معلمان نخواهد رسید اما فکر می‌کنیم حدود سه و نیم تا شش و نیم میلیون به حقوق معلمان اضافه خواهد شد.

وی با انتقاد از شیوه جذب معلم گفت: در حال حاضر سازمان سنجش برای ما معلم انتخاب می‌کند. داوطلبی که می‌خواهد در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کند باید بالاتر از متوسط پاسخگویی داوطلبان باشد که به نظر ما درست نیست. معلم باید روحیه معلمی داشته باشد و انتخاب آن صرفاً از طریق تست زنی امکان پذیر نیست.

وی با اشاره به فعالیت هشت هزار شرکت دانش بنیان در حوزه نظام آموزشی گفت: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند حامی مؤثری برای نظام آموزشی کشور باشند.

وی با بیان اینکه سر ما برای تحقق عدالت آموزشی درد می‌کند؛ گفت: تمام وقت خود را برای ارائه و تحقق طرح‌های عدالت آموزشی گذاشته ایم.

منادی با بیان اینکه دیگر ما کشور جهان سومی نیستیم؛ گفت: ما در تولید، کشور چهاردهم دنیا هستیم. شرکت‌های دانش بنیان در تمامی عرصه‌ها امروز شکوفا شدند. به لطف آقای ستاری که زحمت زیادی کشیدند امروز شرکت‌های دانش بنیان گره گشا شدند./ مهر

همسان سازی حقوق معلمان کلید خورد

به گزارش اکوایران، دیروز ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور از وزارت آموزش و پرورش در ادامه فرآیند «نظارت ستادی بر دستگاه‌های اجرایی» بازدید داشت.

در این بازدید موضوع رتبه بندی معلمان مطرح شد که یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در این باره گفت: دو میلیون و 300 هزار تومان به‌طور میانگین با اجرای رتبه‌بندی معلمان به حقوق آن‌ها اضافه خواهد شد، همچنین لایحه افزایش حقوق جدید مشمول حال معلمان خواهد شد و یک رفاهی در سال جاری در روز معلم به معلمان پرداخت‌شده است.

براساس گزارش ایلنا، وزیر آموزش‌وپرورش گفت: اعتبارات آموزش‌وپرورش ۱۹۵ هزار میلیارد تومان است که اگر بر ۱۳ میلیون دانش‌آموز مدارس دولتی تقسیم نماییم، هزینه‌ای که دولت برای هر دانش‌آموز پرداخت می‌کند بالغ و ۱۳ میلیون تومان خواهد شد. میانگین حقوق همکاران فرهنگی بر اساس آخرین دریافتی که از خزانه داشته‌ایم، هفت میلیون و 728 هزار تومان است که در صورت اجرای رتبه‌بندی افزایش خوبی خواهند داشت.

این در حالیست که در روزهای گذشته یکی از نمایندگان مجلس از تعلل سازمان برنامه و بودجه برای اجرای قانون رتبه بندی معلمان انتقاد کرده است. نماینده مردم علی آباد در مجلس در جلسه علنی روز یکشنبه 24 ماه مهر اظهار کرد: علی رغم تخصیص اعتبار 9 هزار میلیارد تومانی در بودجه سال جاری، حدود یک سال و نیم است که فرهنگیان، کارکنان شرکت مخابرات و کارکنان اداری، پاداش دریافت نکرده اند که باید تعیین تکلیف شود.

براساس گزارش خبرگزاری خانه ملت، رحمت الله نوروزی افزود: باتوجه به اینکه 20 میلیارد اعتبار برای هر حوزه انتخابیه دیده شده، اما مشخص نیست سازمان برنامه و بودجه چرا در زمینه تامین اعتبارات تعلل می کند.

تعداد معلمان مشمول قانون رتبه بندی

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس گفت: حدود ۲۶ هزار نفر معلم مشمول اعمال آخرین مدرک تحصیلی در احکام استخدامی هستند و مقرر شد پس از مکاتبات انجام شده، برای اجرایی شدن به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شود.

بهروز محبی نجم آبادی اظهار کرد: اعمال آخرین مدرک معلمان در قانون رتبه بندی وجود دارد و وقتی که مذاکرات شفاهی انجام می‌شد یکی از نمایندگان پیشنهاد حذف این بخش را داده بود و آنجا اعلام کرد چون برای سایر ادارات اعمال آخرین مدرک تحصیلی وجود ندارد بایستی برای آموزش و پرورش هم وجود نداشته باشد.

او به خبرگزاری خانه ملت گفت: اعمال آخرین مدرک باید در حکم ثبت شود و بعد امتیاز آن محاسبه شود و ما درخواست کردیم که دولت اعمال کند اما دولتی ها مردد بودند چرا که تعداد افرادی که شامل اعمال مدرک می شدند را نمی دانستند و در نهایت با پیگیری های انجام شده و مکاتبات صورت گرفته معاون قوانین مجلس با دولت شاهد بی توجهی دولت بودیم، ما با دیوان محاسبات نامه نگاری انجام دادیم که دیوان هم از معاونت قوانین مجلس درخواست کرد تا نظر خود را اعلام کند و معاونت هم نظر خود را مبنی بر اینکه مذاکرات شفاهی ثبت آخرین مدرک در حکم است و سپس اعمال امتیاز آن در رتبه بندی خواهد بود اعلام نمود.

محبی نجم آبادی اظهار کرد: در نهایت این موضوع ادامه دار شد و بعضی ها فکر می کردند این تعداد 5 هزار نفر است اما در نهایت آنچیزی که امروز اعلام شد حدود 26 هزار نفر هستند که شرایط اعمال مدرک برای آنها در آموزش و پرورش مهیا است.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.