کد خبر : 23743 / /
/

نوید محمدزاده | نوید محمدزاده بازیگر | نوید محمدزاده و همسرش

لباس عجیب و غریب نوید محمدزاده با همسرش فرشته حسینی، در کنسرت همایون شجریان | نوید محمدزاده لباس زنانه پوشید +عکس حاشیه ساز

نوید محمدزاده این عکس را در اینستاگرام خود گذاشت

لباس عجیب و غریب نوید محمدزاده با همسرش فرشته حسینی، در کنسرت همایون شجریان | نوید محمدزاده لباس زنانه پوشید +عکس حاشیه ساز

نوید محمدزاده متولد فروردین ماه است . نوید محمدزاده بازیگری را از سال 82 آغاز کرد .بازی زیبای نوید محمدزاده در ابد و یک روز به یاد ماندنی است. نوید محمدزاده اصالتا کردزبان است.نوید محمد زاده در سی و دومین جشنواره فیلم فجر به عنوان بهترین بازیگر نقش مرد نیز منتخب شد .

نوید محمدزاده

نوید محمدزاده

رویداد۲۴  نوید محمدزاده بازیگر سینماست. نوید محمدزاده با فیلم خشم و هیاهو شناخته شد. بازی زیبای نوید محمدزاده در ابد و یک روز به یاد ماندنی است. نوید محمدزاده اصالتا کردزبان است.نوید محمدزاده در فروردین ماه سال ۱۳۶۵ در شهر ایلام متولد شد.

نوید محمدزاده بازیگری را از سال ۸۲ در مؤسسه هفت هنر کرج آغاز کرده و در این موسسه زیر نظر هنرمندانی همچون محمد یعقوبی، مهتاب نصیرپور، علی سلیمانی، و امیر قنبری آموزش دیده است. او تا سال ۸۶ فعالیت حرفه‌ای نداشته، اما در این سال در فیلم «در میان ابرها» به کارگردانی روح الله حجازی در نقش مکمل مرد بازی کرده است. او در همان سال‌ها در جشنواره استانی تئاتر تهران جوایزی را دریافت کرده و پس از آن نیز در جشنواره یازدهم تئاتر دانشگاهی جایزه بازیگری دوم مرد را دریافت کرده است.

بیوگرافی نوید محمدزاده

محمدزاده سال ۸۷ با بازی در نمایش «ماه در آب» نوشته فارس باقری و کار محمد کوروش نیا به تئاتر حرفه‌ای راه پیدا کرد و برای بازی در این نمایش جایزه بازیگری مرد را در جشنواره استانی تهران دریافت کرد. پس از آن در فیلم «آندو» به کارگردانی بهروز قبادی بازی کرد که این نمایش مجوز اکران نگرفت

نوید محمدزاده

پوشش جنجالی نوید محمدزاده

نوید محمدزاده برای بازی در فیلم ناهید در جشنواره فیلم کن حضور پیدا کرد که پوشش این بازیگر در این فستیوال واکنش‌هایی را به همراه داشت.

کاربران در شبکه‌های اجتماعی از پوشش پژمان بازغی تعریف و تمجید کرده اند، اما پوشش نامناسب نوید محمد زاده را انتقاد کرده اند و بسیاری گفتند:این پوشش اصلا مناسب فرهنگ اصیل ایرانی نیست و حتی خارجی‌ها هم با پوشش رسمی آمده اند، اما تنها یک فرد با این پوشش در میان آن‌ها حضور دارد که آن هم ایرانی است! امسال سینمای ایران در جشنواره کن یک نماینده دارد، فیلم ” ناهید ” به کارگردانی آیدا پناهنده با حضور پژمان بازغی و نوید محمد زاده به عنوان نماینده ایران در فرانسه راهی جشنواره شدند، اما پوشش ظاهری نامناسب نوید محمد زاده انتقاد و واکنش‌های مردم را در پی داشت.

درست زمانی که پژمان بازغی این عکس که خودش و نوید محمد زاده در آن حضور دارند را منتشر کرد، حاشیه‌هایی در شبکه‌های اجتماعی شروع شد. کاربران زیادی از پوشش نامناسب نوید محمد زاده در جشنواره کن سخن گفتند و معترض شدند که این پوشش اصلا مناسب نماینده‌ای که از طرف مردم ایران به جشنواره کن فرانسه رفته است، نمی‌باشد. برخی دیگر از کابران گفتند:باید در مراسم رسمی از پوشش رسمی استفاده کرد و وقتی تمامی افراد لباس‌های رسمی پوشیده اند نباید یک نفر آن هم ایرانی چنین لباس‌های زننده‌ای به تن کند.

دقایقی بعد از انتشار عکس پژمان بازغی و نوید محمد زاده، این بار نوید محمد زاده عکسی را در صفحه پروفایلش منتشر کرد و گفت:این لباس توریستی من است که درجشنواره کن پوشیده ام. عکس لباس اصلی رو میزارم. نگران آبروی ایران هم نباشید! مرسی از این همه محبتتون! سپس کامنت‌هایی گذاشته شد که عده‌ای گفتند طرز لباس پوشیدن هر کس به خودش مربوط است و عده‌ای دیگر گفتند شما فقط بخاطر خودتان نرفته اید و نماینده یک ملت هستید پس باید متناسب با فرهنگ ایران لباس بپوشید. تعدادی از کامنت‌های مردم در شبکه اجتماعی اینستاگرام رو با هم میخونیم:” نوید جان به خدا هیچ کدوم از هنرمندان اونجا با این تیپ نمیان که تو اومدی! همشونکت شلوار میپوشن تو مثلا نماینده مردم ایرانی! بازیت خوبه، اما‌ای کاش اونجا نبودی…”

نوید محمدزاده بازیگر خوش آتیه تئاتر که این روز‌ها روی پرده نقره‌ای سینما هم خوش درخشیده است، برای بازی در فیلم «عصبانی نیستم» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شد، ولی اتفاقاتی افتاد که این جایزه به رضا عطاران تعلق گرفت و دست نوید محمدزاده برای گرفتن سیمرغ کوتاه ماند.

نوید محمدزاده

نوید محمد زاده / صید سیمرغ

نوید محمدزاده در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر با کسب کامل آرای داوران به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد برای کسب سیمرغ انتخاب شد. اما به علت فشار گروه‌هایی خارج از سینما فیلم عصبانی نیستم از بخش مسابقه خارج و جایزه به رضا عطاران اهدا شد.

محمدزاده برای بازی در فیلم ابد و یک روز در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کرد.

ابد و یک روز فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سعید روستایی و تهیه کنندگی سعید ملکان محصول سال ۱۳۹۴ است. ابد و یک روز در طول نمایش مورد توجه عموم و منتقدین قرار گرفت و توانست ۹ سیمرغ بلورین (۶ سیمرغ در بخش اصلی، ۲ سیمرغ -بهترین فیلم و بهترین کارگردانی-در بخش نگاه نو و سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران) سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر را به دست آورد.

نوید محمدزاده بعد از دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل با سکوت و بوسه هاش متفاوت‌ترین حضور را بین برندگان سودای سیمرغ داشت.

نوید محمدزاده بازیگری را از سال 82 در مؤسسه هفت هنر کرج آغاز کرده و در این موسسه زیر نظر هنرمندانی همچون محمد یعقوبی، مهتاب نصیرپور، علی سلیمانی، و امیر قنبری آموزش دیده است. او تا سال 86 فعالیت حرفه ای نداشته اما در این سال در فیلم «در میان ابرها» به کارگردانی روح الله حجازی در نقش مکمل مرد بازی کرده است. او در همان سال ها در جشنواره استانی تئاتر تهران جوایزی را دریافت کرده و پس از آن نیز در جشنواره یازدهم تئاتر دانشگاهی جایزه بازیگری دوم مرد را دریافت کرده است.

محمدزاده سال 87 با بازی در نمایش «ماه در آب» نوشته فارس باقری و کار محمد کوروش نیا به تئاتر حرفه ای راه پیدا کرد و برای بازی در این نمایش جایزه بازیگری مرد را در جشنواره استانی تهران دریافت کرد. پس از آن در فیلم «آندو» به کارگردانی بهروز قبادی بازی کرد که این نمایش مجوز اکران نگرفت.نوید محمدزاده برای بازی در فیلم ناهید در جشنواره فیلم کن حضور پیدا کرد که پوشش این بازیگر در این فستیوال واکنش هایی را به همراه داشت.

کاربران در شبکه های اجتماعی از پوشش پژمان بازغی تعریف و تمجید کرده اند اما پوشش نامناسب نوید محمد زاده را انتقاد کرده اند و بسیاری گفتند :این پوشش اصلا مناسب فرهنگ اصیل ایرانی نیست و حتی خارجی ها هم با پوشش رسمی آمده اند اما تنها یک فرد با این پوشش در میان آنها حضور دارد که آن هم ایرانی است! امسال سینمای ایران در جشنواره کن یک نماینده دارد ، فیلم ” ناهید ” به کارگردانی آیدا پناهنده با حضور پژمان بازغی و نوید محمد زاده به عنوان نماینده ایران در فرانسه راهی جشنواره شدند اما پوشش ظاهری نامناسب نوید محمد زاده انتقاد و واکنش های مردم را در پی داشت.

درست زمانی که پژمان بازغی این عکس که خودش و نوید محمد زاده در آن حضور دارند را منتشر کرد ، حاشیه هایی در شبکه های اجتماعی شروع شد. کاربران زیادی از پوشش نامناسب نوید محمد زاده در جشنواره کن سخن گفتند و معترض شدند که این پوشش اصلا مناسب نماینده ای که از طرف مردم ایران به جشنواره کن فرانسه رفته است ، نمی باشد.برخی دیگر از کابران گفتند :باید در مراسم رسمی از پوشش رسمی استفاده کرد و وقتی تمامی افراد لباس های رسمی پوشیده اند نباید یک نفر آن هم ایرانی چنین لباس های زننده ای به تن کند.

دقایقی بعد از انتشار عکس پژمان بازغی و نوید محمد زاده ، این بار نوید محمد زاده عکسی را در صفحه پروفایلش منتشر کرد و گفت :این لباس توریستی من است که درجشنواره کن پوشیده ام . عکس لباس اصلی رو میزارم . نگران آبروی ایران هم نباشید ! مرسی از این همه محبتتون ! سپس کامنت هایی گذاشته شد که عده ای گفتند طرز لباس پوشیدن هر کس به خودش مربوط است و عده ای دیگر گفتند شما فقط بخاطر خودتان نرفته اید و نماینده یک ملت هستید پس باید متناسب با فرهنگ ایران لباس بپوشید.تعدادی از کامنت های مردم در شبکه اجتماعی اینستاگرام رو با هم میخونیم :” نوید جان به خدا هیچ کدوم از هنرمندان اونجا با این تیپ نمیان که تو اومدی ! همشونکت شلوار میپوشن تو مثلا نماینده مردم ایرانی ! بازیت خوبه اما ای کاش اونجا نبودی…”

نوید محمدزاده بازیگر خوش آتیه تئاتر که این روزها روی پرده نقره ای سینما هم خوش درخشیده است، برای بازی در فیلم «عصبانی نیستم» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شد ، ولی اتفاقاتی افتاد که این جایزه به رضا عطاران تعلق گرفت و دست نوید محمدزاده برای گرفتن سیمرغ کوتاه ماند.

نوید محمدزاده در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر با کسب کامل آرای داوران به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد برای کسب سیمرغ انتخاب شد. اما به علت فشار گروه هایی خارج از سینما فیلم عصبانی نیستم از بخش مسابقه خارج و جایزه به رضا عطاران اهدا شد.

محمدزاده برای بازی در فیلم ابد و یک روز در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کرد.

نوید محمدزاده

پالیزبان در برلین

ابد و یک روز فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سعید روستایی و تهیه کنندگی سعید ملکان محصول سال 1394 است. ابد و یک روز در طول نمایش مورد توجه عموم و منتقدین قرار گرفت و توانست 9 سیمرغ بلورین (6 سیمرغ در بخش اصلی، 2 سیمرغ -بهترین فیلم و بهترین کارگردانی-در بخش نگاه نو و سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران) سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر را به دست آورد.

نوید محمدزاده برنده سیمرغ بلورین

نوید محمدزاده برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد 

نوید محمدزاده بعد از دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل با سکوت و بوسه هاش متفاوت ترین حضور را بین برندگان سودای سیمرغ داشت.

فیلم لانتوری با بازی نوید محمدزاده ساخته رضا درمیشیان در پایان چهارمین روز جشنواره در نخستین دقایق روز جمعه در برج میلاد به نمایش درآمد. این فیلم در جشنواره بین المللی برلین نیز نمایش داده شد ولی جایزه ای را کسب نکرد.

فیلم لانتوری که در جشنواره امسال نیز با انتقادهای بسیاری به دلیل محتوای سیاه آن مواجه شد با این حال نتوانست نظر جشنواره برلین را هم جلب کند و به نوشته سایت دویچه وله، فیلمی که با سروصدای زیاد در جشنواره فجر اکران شده بود، در برلین به بایگانی جشنواره پیوست. در ادامه بخشی از نقد دبورا یانگ منتقد آمریکایی بر این فیلم را که در هالیوود ریپورتر منتشر شده، بخوانید تا مشخص شود این کار برای جشنواره های خارجی تدارک دیده شده تا چهره ای زشت از ایران را نشان دهد.

نوید محمدزاده

بازیگران فیلم لانتوری در جشنواره فیلم برلین

یانگ در نقد خود نوشته است:..درمیشیان.. با «لانتوری» یک قصه را چنان شوک برانگیز روایت می کند که تقریبا تماشای آن را غیرممکن می سازد. داستان، داستان یک عضو تبهکاراست که یک فعال اجتماعی زیبا را محاکمه می کند و خود را با این فریب می دهد که مرد مورد علاقه اش احساس او را بفهمد و در نهایت بدترین راه ممکن را برای هر دو بخش ماجرا انتخاب می کند. پس از گذشت یک ساعت آزاردهنده با تدوینی بازیگوشانه، فیلم جنبه تاریک خود را که به اسیدپاشی مربوط می شود، رو می کند. جنبه تصویری فیلم پس از این برای افراد دل نازک اصلا مناسب نیست.

در ادامه نقد آمده است:مجازات بصری و احساسی تماشاگر فیلم با صحنه هایی بی رحمانه در پایان فیلم ادامه پیدا می کند. این صحنه ها مربوط به محاکمه قضایی است و کاری می کند که بیش تر تماشاگران که در صندلی های شان فرو رفته اند، از خودشان سوال کنند تا کجا می توان خشونت را بر پرده تصویر کرد. درمیشیان از مرزی که مخاطبان می توانند تحمل کنند، عبور کرده است. ..جشن خشونت در «لانتوری» زیادی واقعی است و نمی توان آن را تصویری کارتونی فرض کرد و از آن عبور کرد. این سینما به شدت ناراحت کننده است و نمایش آن در خارج از جشنواره ها تقریبا ناممکن است.

نوید محمد زاده در جشنواره برلین

فیلمشناسی نوید محمدزاده

فیلم های سینمایی نوید محمدزاده

تفریق مانی حقیقی 1399

شب، داخلی، دیوار وحید جلیلوند 1399

متری شیش و نیم سعید روستایی 1397

سرخ پوست نیما جاویدی 1397

مغزهای کوچک زنگ زده هومن سیدی 1396

خفگی فریدون جیرانی 1395

بدون تاریخ بدون امضا وحید جلیلوند 1395

ابد و یک روز سعید روستایی 1394

نوید محمدزاده

خشم و هیاهو هومن سیدی 1394

لانتوری رضا درمیشیان 1394

ناهید آیدا پناهنده 1393

سیزده هومن سیدی 1392

عصبانی نیستم رضا درمیشیان 1392

لرزاننده چربی محمد شیروانی 1391

در میان ابرها روح الله حجازی 1387

سریال های محمدزاده

سهمی برای دوست 1391

نوید محمدزاده در فیلمهای تلویزیونی

داستان ما، قصهٔ تو 1391

اجرا ی نوید

برنامه دوستان - پخش از شبکه جام جم

سریال نمایش خانگی نوید محمدزاده

سریال قورباغه 1397

تئاتر های نوید محمدزاده

پسران آفتاب1387

ماه در مرداب1388

فاصلهٔ تاریک ستاره ها1389

دهانی پر از پرنده1389

نورگیر1390

زمستان 661390

ایستاده ها سر سوراخ سوپ خوری1391

پچ پچ های پشت خط نبرد1391

ویران1391

مرد بالشی1392

یک دقیقه سکوت1392

هم طناب1392

روایت ناتمام یک فصل معلق1392

شکلک1393

دل سگ1393

آخرین نامه1393

بالاخره این زندگی مال کیه؟1393

کامنت1394

ستوان اینیشمور1394

شب آوازهایش را می خواند1394

خدای کشتار1395

دکلره1395

دیابولیک:رومئو و ژولیت1395

آخرین نامه1396

پچ پچ های پشت خط نبرد1396

الیور توئیست1396

دیابولیک:رومِئو و ژولیت1397

خدای کشتار1397

فلیک1397

بینوایان 1397

مرد بالشتی 1398

 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.