کد خبر : 17709 / /
/

درگیری خونین در خیابان زمزم تهران/درگیری بین پسرعمه و پسر دایی فاجعه شد

شامگاه یکشنبه ۲۱ فروردین درگیری خونینی در خیابان زمزم، مقابل خانه‌ای رخ داد. بلافاصله مأموران کلانتری ۱۶۱ ابوذر راهی محل شدند و در نخستین بررسی‌ها مشخص شد پسر ۲۵ ساله‌ هر دو پایش با شلیک گلوله زخمی و پدر او نیز از ناحیه دست با قمه مصدوم شده است که با کمک عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

درگیری خونین در خیابان زمزم تهران/درگیری بین پسرعمه و پسر دایی فاجعه شد

به نقل از روزنامه ایران،  تلاش کادر درمان برای نجات پسر ۲۵ ساله به نام هاشم ادامه داشت، اما وی ساعاتی بعد به علت شدت جراحات و خونریزی جان خود را از دست داد. بدین ترتیب گزارش مرگ پسر جوان به بازپرس محمدرضا صاحب‌جمعی اعلام و تحقیقات در این خصوص آغاز شد.

در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که مقتول با پسرعمه‌اش اختلاف داشته و شب حادثه پسرعمه هاشم به همراه چندین نفر از دوستانش به مقابل خانه وی در خیابان زمزم رفته‌اند و درگیری بین پسرعمه و پسر دایی آغاز شده است.

در این میان پسرعمه هاشم با کلت کمری که به همراه داشت به پاهای هاشم شلیک کرده و دوست او نیز پدر هاشم را از ناحیه دست با قمه مصدوم کرده است.

 

متهمان اقدام به فرار کرده و تحقیقات به دستور بازپرس جنایی برای دستگیری عاملان تیراندازی مرگبار ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول / /
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.