کد خبر : 32250 / /
/

حقوق بازنشستگان | همسان سازی حقوق بازنشستگان

خبر خوش تامین اجتماعی امروز ۱۳ دی برای بازنشستگان | افزایش مجدد حقوق بازنشستگان برای امسال | واریز باقیمانده متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دی ماه

علی اکبر عیوضی گفت: باید مدیرعامل تامین اجتماعی تا پایان دی تکلیف اجرای باقیمانده متناسب‌سازی را روشن کند.

خبر خوش تامین اجتماعی امروز ۱۳ دی برای بازنشستگان | افزایش مجدد حقوق بازنشستگان برای امسال | واریز باقیمانده متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دی ماه

آخرین خبر از اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان را در ادامه بخوانید.صادقی در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: بحث همسان سازی حقوق بازنشستگان باید در سال ۱۴۰۲ مطالبه شود. حقوق بازنشستگان مسئله پر چالش همه دولت ها بوده است . مقدار دریافتی حقوق بازنشستگان همیشه موجب نارضایتی قشر عظیمی از بازنشستگان است زیرا بازنشستگان بر این اعتقادند که مبلغ حقو بسیار ناچیز است .

علی اکبر عیوضی گفت: باید مدیرعامل تامین اجتماعی تا پایان دی تکلیف اجرای باقیمانده متناسب‌سازی را روشن کند.

یکی از خواسته‌های اصلی بازنشستگان کارگری، اجرای ۲۵ درصد باقیمانده متناسب‌سازی ۱۴۰۰ است؛ ده ماه از سال جدید گذشته اما هنوز این مطالبه برآورده نشده است و این در حالیست که سازمان تامین اجتماعی هیچ پاسخ روشنی به بازنشستگان و نمایندگان قانونی آنها نمی‌دهد.

علی اکبر عیوضی (دبیر کانون بازنشستگان کارگری استان تهران) در این رابطه با اشاره به برگزاری نشست کانون‌های استان می‌گوید: همین امروز جلسه کانون‌های استان تهران در حال برگزاری‌ست؛ از هر کانون شهرستان یک عضو هیات مدیره به تهران آمده و در این نشست شرکت دارد؛ یکی از موضوعات این نشست، پیگیری ۲۵ درصد متناسب‌سازی ۱۴۰۰ است که علیرغم مطالبه‌گری‌های فراوان هنوز اجرایی نشده است.

او با بیان اینکه «تامین اجتماعی تا امروز تعلل و کوتاهی کرده» می‌گوید: قصور از جانب سازمان تامین اجتماعی و به طور مشخص مدیرعامل این سازمان است؛ مطالبات بازنشستگان بابت باقیمانده‌ی متناسب‌سازی سال قبل باید تا امروز پرداخت می‌شد؛ ما مسئولیت را متوجه شخص مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی می‌دانیم.

این فعال صنفی بازنشستگان اضافه می‌کند: تا پایان دیماه صبر می‌کنیم؛ در نشست امروز قرار بر این شد که تا پایان ماه جاری صبر کنیم؛ اگر تا پایان دی تکلیف اجرای باقیمانده متناسب‌سازی روشن نشد، در شروع بهمن از طریق مراجع ذیصلاح مثل دیوان عدالت اداری اقدام می‌کنیم؛ از مدیرعامل سازمان و معاونان او بابت این قصور شکایت خواهیم کرد.

عیوضی در پایان تاکید می‌کند: تکمیل متناسب‌سازی و پرداخت معوقات آن، حق قانونی بازنشستگان است؛ ده ماه از سال گذشته اما هیچ خبری از عمل به قانون نیست؛ هر فرد مسئول در سازمان یک حرفی می‌زند و به نظر می‌رسد هنوز در مرحله‌ی «چه کنم چه کنم» هستند؛ ما با قاطعیت پیگیر مسئله هستیم و از مدیرعامل سازمان می‌خواهیم حتماً تا پایان ماه تکلیف متناسب‌سازی روشن شود؛ بگویند از کی اجرا می‌شود و چگونه معوقات آن پرداخت خواهد شد؛ بازنشستگان بیش از این منتظر نمی‌مانند.

حقوق بازنشستگان

واریز 25 درصد همسان سازی حقوق بازنشستگان

حسن صادقی (رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری) در جلسه اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری که  در خانه کارگر برگزار شد، گفت: نظام اجرایی کشور در حوزه‌ی اقتصاد و کاهش نرخ تورم لنگ می‌زند. ما در حوزه‌ی اقتصاد برنامه‌ی مدونی که در راستای تقویتِ طبقه‌ی متوسط عمل کند، نداریم. طبقه‌ی متوسط پشتوانه‌ی یک جامعه است اما متأسفانه سیاستهای اقتصادی به سمتِ حذف این طبقه پیش رفته است. با این سیاست‌ها در آینده به یک جامعه‌ی دو قطبی فرودستان و فرادستان تبدیل می‌شویم که در یک قطب دهک‌های ضعیف جامعه و در قطب دیگر دهک‌های ثروتمند قرار دارند. در چنین وضعیتی نه فرودستان امنیت خواهند داشت و نه فرادستان. برای جلوگیری از این پیشامد، سیاستهای اقتصادی باید تغییر کند تا دهک میانی به دهک پایین سقوط نکند.

صادقی ادامه داد: سیاستهای اقتصادی ما باید به سمت تولید شغل برود نه پرداخت یارانه. سیاستی که الان پیاده می‌شود مصداقِ دادنِ ماهی به جایِ یاد دادنِ ماهیگیری است که این سیاست اقتصاد کشور را نجات نخواهد داد.

وی بیان کرد: امروز ارزش پول ملی ما در تقابل با ارز خارجی کاهش پیدا کرده است. سیاست اقتصادی باید به سمتی برود که ارزش پول ملی حفظ شود. اگر کسی پولی در بانک می‌گذارد باید مطمئن باشد که ارزش پولش حفط خواهد شد. این سپرده‌ها در اقتصاد مولد استفاده می‌شود.

صادقی به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: در برنامه هفتم این مسائل باید دیده شود. اگر می‌خواهیم به سمت اقتصاد مولد برویم باید نگاه‌مان تولیدمحور و بودجه‌مان انقباضی باشد. وقتی در جنگ تمام عیار هستیم باید کمربندمان را محکم ببندیم. بودجه باید جنگی نوشته شود، دولت باید بتواند از هزینه‌های غیرضرور خود بزند، نه اینکه سهم خود و خانواده‌اش را در بودجه ببیند و طبقه‌ی متوسط و کارگران و بازنشستگان را نادیده بگیرد.

همسان سازی حقوق بازنشستگان

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: نمی‌شود در ظاهرا از سیاست‌های لیبرالیستی بد بگوییم اما تمام سیاست‌هایمان لیبرالی باشد. ما باید روابط اقتصادی‌مان را با دنیا سامان دهیم چراکه روابط خارجی در حوزه‌ی اقتصاد بسیار مهم است. در اقتصاد ما عده‌ای هر روز فقیرتر می‌شوند و عده‌ای ثروتمندتر.

وی در ادامه به پیگیریِ ۲۵درصد متناسب‌سازی اشاره کرد و گفت: ما در مورد مطالبه‌ی این حق بیکار ننشستیم و آن را به جد دنبال می‌کنیم. از آقای اسدی (رئیس کانون عالی بازنشستگان) خواستیم در مورد اجرای ۲۵درصد متناسب‌سازی با سازمان مذاکره کنند و از ایشان وقت ملاقات بگیرند تا بتوانیم با مدیرعامل سازمان صحبت کنیم. همچنین ما در رسانه‌ها این موضوع را دائم گوشزد می‌کنیم که محکم روی ۲۵درصد متناسب‌سازی ایستاده‌ایم.

صادقی در خصوص متناسب‌سازی گفت: بحث متناسب‌سازی باید در سال ۱۴۰۲ مطالبه شود. در این مقطع نمی‌توان به متناسب‌سازی ۱۴۰۱ ورود کرد، متناسب‌سازی ۱۴۰۱ باید بعد از تعیین دستمزد ۱۴۰۲ و نرخ تورم مشخص شود. ضمن اینکه کسانی که در سال ۱۴۰۰ بازنشسته شدند در متناسب‌سازی قبلی دیده نشدند. متناسب‌سازی برای پر کردن شکاف بین دستمزد و تورم است و برای اینکه این اتفاق بیفتد باید آن را در ۱۴۰۲ پیگیری کنیم.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری به سهم سازمان تامین اجتماعی در بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: حدود ۱۸۰ هزار میلیارد تومان سهم سازمان برای سال ۱۴۰۲ است و باید این را در بودجه ببینند. البته یک بحث هم رد دیون است که طبق قانون هرساله دولت باید سهم سازمان را در بودجه جاری کشور ببیند و در نهایت کل بدهی خود را به سازمان پرداخت کند.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.