کد خبر : 23806 / /
/

ششمین همسرکشی بی رحمانه طی یک ماه گذشته در مشهد | مردی همسرش را با 22 ضربه هولناک کارد کشت! + عکس

مردی همسرش را با 22 ضربه هولناک کارد در مشهد به قتل رساند و متواری شد.

ششمین همسرکشی بی رحمانه طی یک ماه گذشته در مشهد | مردی همسرش را با 22 ضربه هولناک کارد کشت! + عکس

این حادثه نیمه شب یک شنبه گذشته در روستای کاظم آباد مشهد هنگامی فاش شد که ماموران کلانتری خلق آباد در جریان وقوع جنایت قرار گرفتند و عازم خیابان یزدان پناه شدند. جسد خون آلود زن 38 ساله کنار ورودی در منزل مسکونی قرار داشت و آثار ضربات متعدد کارد بر پیکرش نمایان بود. طولی نکشید که قاضی دکتر صادق صفری برای بررسی ماجرا در محل وقوع جنایت حضور یافت و بدین ترتیب تحقیقات گسترده قضایی آغاز شد.

بررسی های میدانی بیانگر آن بود که همسر معتاد این زن پس از ارتکاب جنایت از محل گریخته است بنابراین با صدور دستورات ویژه ای از سوی قاضی شعبه 208 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، رصدهای اطلاعاتی کارآگاهان برای دستگیری وی آغاز شد.

ادامه تحقیقات که تا سپیده دم روز گذشته به طول انجامید، نشان داد که  مرد معتاد به  دلیل استعمال مواد مخدر با همسرش دچار اختلافات شدیدی بوده و به همین دلیل همسرش را به طرز دلخراشی به قتل رسانده است. گزارش خراسان حاکی است، این ششمین همسرکشی بی رحمانه طی یک ماه گذشته در مشهد است./رکنا

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.