کد خبر : 22004 / /
/

یارانه نقدی/مبلغ قطعی یارانه/جاماندگان یارانه نقدی

پرداخت یارانه نقدی امشب| پاسخ به مهم ترین سوال جاماندگان یارانه نقدی| بلاخره تکلیف یارانه نقدی این افراد مشخص شد+جزییات

حدود ۵۰ روز از واریز یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی به حساب معترضان می‌گذرد اما این یارانه همچنان قابل برداشت نیست. سوالی که وجود دارد این است که چرا هیچ‌کدام از مقامات مسئول زمان دقیق قابل برداشت شدن یارانه را اعلام نمی‌کنند و چرا روند بررسی یارانه‌ها زمان‌بر شده است؟

پرداخت یارانه نقدی امشب| پاسخ به مهم ترین سوال جاماندگان یارانه نقدی| بلاخره تکلیف یارانه نقدی این افراد مشخص شد+جزییات

قرار بود دو ماه یارانه نقدی و پس از آن کالابرگ داشته باشیم یک ماه و نیم است که مبلغ یارانه‌ها تغییر کرده و یارانه نقدی و معیشتی نیز حذف شده است با قول هایی که رئیسی داده است یارانه نقدی در دولت جدید با تغییراتی همراه خواهد شد. حدود ۵۰ روز از واریز یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی به حساب معترضان می‌گذرد اما یارانه نقدی همچنان قابل برداشت نیست. سوالی که وجود دارد این است که چرا هیچ‌کدام از مقامات مسئول زمان دقیق قابل برداشت شدن یارانه را اعلام نمی‌کنند و چرا روند بررسی یارانه‌ها زمان‌بر شده است؟

۲۶ اردیبهشت ماه اعلام شد یارانه نقدی جدید به حساب افرادی که پیش از این یارانه می‌گرفتند واریز شده است. اما همان زمان اعلام شد این مبلغ در حساب افراد مسدود است تا بررسی‌های لازم انجام شود و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بررسی کند که آیا این افراد مشمول حمایت دولت هستند یا نه.

از آن تاریخ بیشتر از یک ماه می‌گذرد. دومین مرحله یارانه جدید واریز شده و هفته آینده سومین مرحله آن، به حساب سرپرستان ۹ دهک اول درآمدی جامعه واریز می‌شود اما هنوز تکلیف جاماندگان و معترضان مشخص نیست.

این تاخیر در حالی است که هفته گذشته رئیس جمهور در برنامه تلویزیونی تاکید کرد که وضعیت یارانه‌ای این گروه باید هر چه سریع‌تر مشخص شود و تا قبل از واریز نوبت جدید یارانه‌ها، این افراد تکلیف خود را بدانند و یارانه آنها قابل برداشت شود.

یک هفته از سخنرانی رئیسی هم گذشته و هنوز این وزارتخانه لیست مشمولان را اعلام نکرده است.

یارانه نقدی| خبر جدید از پرداخت یارانه جاماندگان

بالاخره اولین خبر درباره کمک معیشتی دولت عنوان شد. روز گذشته سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد «نتیجه بررسی گروه اول ثبت‌نام‌کنندگان یارانه‌ها مشخص شده است. این گروه شامل دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بودند که از این تعداد حدود دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مشمول دریافت یارانه شناخته شدند.»

بر این اساس کلیه افرادی که به عدم دریافت یارانه‌های جدید اعتراض کرده بودند مشمول این حمایت نقدی دولت می‌شوند و تنها ۳۰۰ هزار نفر از معترضان از لیست جدید خط می‌خورند.

حالا بسیاری از معترضان می‌توانند امیدوار باشند که مشمول حمایت دولت می‌شوند اما هنوز مشخص نیست زمان دقیق برداشت یارانه‌ها چه زمانی است.

اگر مبنا دستور رئیسی برای پیگیری باشد، تکلیف این گروه از مشمولان باید در هفته جاری مشخص شود و کمک معیشتی این گروه قبل از یارانه تیرماه -سومین مرحله واریز- قابل برداشت شود.

گمانه دیگری که وجود دارد این است که دولت یارانه این گروه و یارانه و ۹ دهک دیگر جامعه را همزمان با عید قربان واریز می‌کند. چون چنین اقدامی در این دولت مسبوق به سابقه است که بسیاری از واریزی‌ها و کمک‌های معیشتی را به اعیاد و مناسبت‌ها موکول می‌کند.

یارانه نقدی

سود ۷۰ میلیارد تومانی با یارانه نقدی!

با اینکه بر تمام فعالان بازار رمزارزها روشن است که این بازار ماهیتی پرنوسان دارد، اما جالب است بدانید اگر در سال ۸۹ با اولین یارانه خود بیت کوین خریده بودید، اکنون میلیاردر بودید!

به گزارش تازه‌نیوز، بازار رمزارزها روز به روز در سراسر جهان، افراد زیادی را به خود جذب می‌کند. با اینکه عمر زیادی از راه‌اندازی این بازار نمی‌گذرد، دستیابی به سودهای چشمگیر از طریق خرید ارزهای دیجیتال، بسیاری از افرادی که رویای میلیاردر شدن در سر دارند را به خود جذب کرده است

با این وجود، پیش از سرمایه‌گذاری در بازار رمزارزها باید ماهیت پرنوسان بودن آن را در نظر داشت و نسبت به ریسک‌های موجود آگاه بود. اما برای پی بردن به بخشی از سودی که می‌شد از طریق سرمایه‌گذاری در زمان درست در این بازار کسب کرد، قصد داریم به بررسی مصداقی از خرید رمزارز توسط ایرانی‌ها بپردازیم.

بیت‌کوین که برترین رمزارز بازار به شمار می‌رود، به صورت رسمی در سال ۲۰۰۹ آغاز به کار کرد. اولین یارانه نقدی خانوار ایرانی که ۴۵ هزار تومان بود هم برای اولین بار در آذر ماه ۱۳۸۹ (۲۰۱۰) پرداخت شد. در این زمان، تقریبا یک سال از عرضه بیت‌کوین گذشته بود.

در این تاریخ افراد بسیار کمی در مورد بیت‌کوین و در کل از دنیای بلاکچین و ماهیت رمزارز اطلاعات داشتند. اما جالب است بدانید که در آن زمان یک فرد با یارانه یک ماه خود می‌توانست ۱۱۲ بیت‌کوین خریداری کند.

در حال حاضر بیت‌کوین در کانال ۱۹ هزار دلاری معامله می‌شود. به عبارتی ارزش ۱۱۲ بیت‌کوین در حال حاضر ۲ میلیون و ۱۲۸ هزار دلار است. اگر بخواهیم ارزش این دارایی را به تومان محاسبه کنیم، فردی که در سال ۱۳۸۹ به اندازه ۴۵ هزار تومان بیت‌کوین خریده بود، با احتساب دلار ۳۲۵۰۰ تومانی، اکنون ۶۹ میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان سرمایه داشت

اما اکنون با حدود ۷۰ میلیارد تومان چه کارهایی می‌توانستید انجام دهید؟

قیمت یک گرم طلا در تاریخ ۱۲ تیر ۱۴۰۱، یک میلیون و ۴۴۰ هزار تومان است. با ۷۰ میلیارد تومان، اکنون می‌توانستید حدود ۴۸ کیلوگرم طلا بخرید!

قیمت پراید ۱۳۱، امروز ۱۸۳ میلیون تومان است. با ۱۱۲ بیت‌کوین خود اکنون می‌توانستید تقریبا ۳۸۳ پراید بخرید!

با در نظر گرفتن قیمت متوسط خرید مسکن در تهران که حدود ۴۰ میلیون تومان است، اکنون با ۷۰ میلیارد تومان شما می‌توانستید حدود ۱۸ واحد آپارتمان ۱۰۰متری خریداری کنید!

قیمت گوشی اپل مدل آیفون ۱۳ پرومکس با ظرفیت ۱ ترابایت، امروز حدود ۷۵ میلیون تومان است. با پول حاصل از فروش ۱۱۲ بیت‌کوین خود، امروز می‌توانستید حدود ۹۳۳ آیفون ۱۳ پرومکس بخرید!

حداقل حقوق وزارت کار در سال ۱۴۰۱، ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است. با ۷۰ میلیارد تومان می‌توانستید حقوق ۱۳ هزار و ۲۰۷ کارگر را بدهید!

مثال‌های ذکر شده تنها برای مقایسه میزان کسب سود از طریق بازار رمزارزها تنها در چند سال اخیر ذکر شده است. اما با این حال، باید در نظر داشت در عین حال که اکنون به نظر می‌رسد کسب سود از این طریق بسیار وسوسه‌انگیز است، در کنار خود ریسک‌های فراوانی نیز دارد که نمی‌توان از آنها چشم‌پوشی کرد.

افراد زیادی با سرمایه‌گذاری اشتباه یا به طور کلی به دلیل ماهیت پرنوسان و پرریسک بازار رمزارزها، یک شبه تمام دارایی خود را از دست داده‌اند. از این رو، آگاهی به تمام ریسک‌ها و احتمالات در این بازار برای علاقه‌مندان به فعالیت در این صنعت الزامی است و سرمایه‌گذاران باید در نظر داشته باشند که تمام دارایی خود را وارد این بازار نکنند و با مبلغی رمزارز خریداری کنند که اگر از دست رفت، دچار ضررهای جبران‌ناپذیر نشوند.

 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.